TAKKER MAMMA: - Det lønte seg visst å høre på mamma, sier Kim-Daniel Sannes. Foto: Per Ervland
TAKKER MAMMA: - Det lønte seg visst å høre på mamma, sier Kim-Daniel Sannes. Foto: Per ErvlandVis mer

Mett på umotiverte komplimenter

- Alle tror jo at jeg er Storm, sier Cæsar-stjernen Kim-Daniel Sannes.

SEHER.NO: I 2005 stakk Kim-Daniel Sannes (22) av med seieren i TV 2-sendte "Jakten på en Cæsar-stjerne" med en arbeidskontrakt til Norges mest poulære hotell i hånden.

I rollen som Storm Liland Anker-Hansen har 22-åringen bokstavelig talt tatt "Hotel Cæsar"-publikummet med storm. Men de som tror at Kim-Daniel er samme person som sin rollefigur må tro om igjen.

Se video nederst i artikkelen!

- Alle tror jo at jeg er Storm. Folk roper Storm etter meg på gata - det er ikke så rart at jeg ikke snur meg da, forteller Kim-Daniel som er ukens gjest i Seher Weekend, og legger til at han foretrekker at fans kommer bort til ham, tar ham i hånden og presenterer seg.

- Jeg begynner å bli litt mett på umotiverte komplimenter, sier den populære Cæsar-stjernen.

Og Kim-Daniel legger ikke skjul på at han har fått et nytt liv etter at han fikk Cæsar-jobben:

- Det har forandret livet mitt fullstendig. Det har snudd alt på huet, lært meg etikk og moral og folkeskikk. Det lønte seg visst å høre på mamma, det var hun som ba meg sende inn søknaden. Så plutselig en kveld slo alle tingene som mamma hadde sagt til. Plutselig gikk jeg rett i ryggen, pratet pent og oppførte seg pent blant folk, forteller Kim-Daniel til Seher Weekend.

- Jeg elsker jobben min. Jeg er så glad i Cæsar og de mulighetene det har gitt meg, så det er snakk om commitment til jobben sin. Jeg har faktisk lyst til å bli der jeg, helt til hele hotellet går dørken. Jeg tror jeg blir der veldig lenge.

I ukens Seher Weekend kan du se hele intervjuet med Kim-Daniel. Bli også med harryhandel i Sverige med Lisbeth og Nansy fra Charterfeber og hjem til NRK-programlederen Noman Mubashir - for å nevne noe!

Seher Weekend finner du her - god helg og god fornøyelse:[obj:media:6225]