Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden:

«Mesternes»-paret har blitt samboere

Kjærligheten blomstrer for idrettsprofilene.

BOR SAMMEN: Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden fant tonen foran tv-kameraene: Foto: Privat
BOR SAMMEN: Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden fant tonen foran tv-kameraene: Foto: Privat Vis mer
Publisert

Under innspillingen av «Mesternes Mester» i fjor oppsto det søte toner mellom tidligere skihopper Tom Hilde (31) og tidligere cheerleader Kine Olsen Vedelden (25). Se og Hør kunne i starten av fjoråret avsløre at de var blitt et par.

I januar i fjor røpet paret at de ble dyttet i riktig retning av med-deltaker Ole Martin Årst (45).

- Han mente vi ville utgjøre et godt par. Vi er ganske sjenerte begge to, så det var ikke snakk om at noen av oss ville ta initiativ, sa Olsen Vedelden i P3morgen.

Hun fortalte at det var Hilde som tok det første steget. Romansen kom imidertid ikke til uttrykk på tv-skjermen.

Nå har paret tatt steget videre, og har flyttet sammen.

Det var VG som først skrev om saken.

Det var en glad Pål Anders Ullevålseter som møtte oss etter seieren i «Mesternes mester». Vis mer

- Gutteleilighet

Olsen Vedelden bekrefter den hyggelige nyheten overfor Se og Hør.

- Vi har vel i praksis «bodd sammen» siden vi kom hjem fra «Mesternes Mester»-innspillingen for 1,5 år siden. Siden da har vel mine ting sakte, men sikkert, blitt flyttet over til Tom sin leilighet, og siden vi har det så fint sammen får det fortsette sånn, skriver hun i en tekstmelding.

Hun legger imidlertid ikke skjul på én ting:

- Det må sies at det er helt klart Tom sitt hjem, for det er en skikkelig gutteleilighet med gitarer, datamaskiner og hoppdresser over alt. Det går veldig bra med oss i alle fall, skriver hun.

Idrettspar

Olsen Vedelden gjorde seg godt bemerket i idretten, men er også kjent for å være datteren til Egil Drillo Olsen (76) - en av norsk fotballhistories aller største. Som trener for det norske landslaget førte han Norge til den legendariske seieren over Brasil i 1998, blant annet.

Søt musikk skal ha oppstått mellom Kine Olsen og Tom Hilde etter deltakelsen på «Mesternes Mester». Men det var miksede signaler å få da paret nylig ble intervjuet og spurt om forholdet. Vis mer

Til Dagbladet har Olsen Vedelden tidligere fortalt at det ikke alltid har vært like lett å komme seg ut av pappas skygge.

Tom Hilde har på sin side tatt gjeve lagmedaljer i hoppbakken både her hjemme i Norge og i internasjonale mesterskap, men våren 2018 kom beskjeden om at han hadde lagt hoppskiene på hylla.

I disse dager går den ellevte sesongen av «Mesternes mester» på skjermen. Fredag måtte Egil Hegle Svendsen (34) reise hjem fra konkurransen.

LES OGSÅ: - Jeg har vært langt nede

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer