SELSKAPSLEKER?: Astrid Lødemel (nr 2 fra høyre), mener øvelsene i «Mesternes Mester» fremstår som selskapsleker. På bildet er Linda Cerup-Simonsen, Sune Wentzel, Henrik Bjørnstad, Trude Dybendahl, Thomas Hansvoll, Tor-Arne Hetland, Linda Grubben,  Foto: Jan Kvalheim/NRK
SELSKAPSLEKER?: Astrid Lødemel (nr 2 fra høyre), mener øvelsene i «Mesternes Mester» fremstår som selskapsleker. På bildet er Linda Cerup-Simonsen, Sune Wentzel, Henrik Bjørnstad, Trude Dybendahl, Thomas Hansvoll, Tor-Arne Hetland, Linda Grubben, Foto: Jan Kvalheim/NRK Vis mer

- «Mesternes mester» var jo bare selskapsleker

Lørdag ble Astrid Lødemel slått ut av programmet. Men også hun mener gutta har fordel i enkelte øvelser.

Publisert
SEOGHØR.NO:  Lørdag kveld var det den tidligere toppalpinisten Astrid Lødemel (40) som måtte reise hjem fra «Mesternes mester».

Det betyr at alle de kvinnelige deltagerne har blitt slått ut på rad, etter at Thomas Hansvoll var førstemann ut av konkurransen. Trude Dybendahl (46), som røk ut i episoden før Lødemel, uttalte til Seoghør.no at i enkelte øvelser har man ikke sjanse når man er jente.

Lødemel på sin side synes ikke konkurransen var tøff nok, men også hun innrømmer at det var enkelte øvelser der guttene ble favorisert.

– Øvelsene i «Mesternes mester» var jo bare selskapsleker, sier Lødemel til Dagbladet.

Hun savnet mer action, og større fysisisk og psykiske utfordringer. Men bueskyting kombinert med løping var hard, innrømmer hun til avisen.

- Buen var stor og tung å spenne. Der hadde guttene en fordel, de er både større og har mer krefter, sier Astrid Lødemel.

Prosjektleder for «Mesternes mester», Barbara Jahn, skulle ønske at en kvinne stod igjen til slutt som vinner for det populære programmet.

- Jeg skulle gjerne ha sett en kvinnelig mester, men vi har lagt opp konkurransen slik at den ikke skal være styrt av produksjonen, men av innsatsen som gjøres av deltagerne. Så da går det som det går, sier hun til Seoghør.no.

- Vi har prøvd å gjøre det kjønnsnøytralt, men det er klart at hun som har vært med i konkurransen er høyt kvalifisert til å si noe om det, sier hun.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Konkurrerte i samme blondetruse i flere år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer