«Mesternes mester» 2021:

«Mesternes mester»: Her går det galt

Nok en deltaker måtte fredag forlate konkurransen.

UTE: Cecilie Leganger ble fredag kveld slått ut av «Mesternes mester» etter balanseduell mot Magnus Midtbø. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK
UTE: Cecilie Leganger ble fredag kveld slått ut av «Mesternes mester» etter balanseduell mot Magnus Midtbø. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK Vis mer
Publisert

ARENDAL / OSLO (Se og Hør): Det ble hit, men ikke lenger for den tidligere håndballstjerna Cecilie Leganger (45).

Årets sesong av «Mesternes mester» begynner sakte, men sikkert å tilspisse seg, noe bergenseren fikk erfare da hun i kveld møtte tidligere klatre-proff Mangnus Midtbø (32) på balansebommen.

KONKURRENTER: Cecilie Leganger måtte fredag se seg slått av Magnus Midtbø. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK
KONKURRENTER: Cecilie Leganger måtte fredag se seg slått av Magnus Midtbø. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK Vis mer

Etter en intens duell var det klart, Leganger måtte hjem.

- Det er aldri gøy å tape, men jeg føler jeg taper mot en veldig god utøver. Dette har vært fantastisk. Man får kjent på egne grenser, og den gjengen her - se på dem da - en fantastisk blomstebukett, sier håndballstjernen i programmet.

VILLA: For første gang spilles «Mesternes Mester» inn i Norge, og dette er huset deltakerne bor i. Video: Lars Eivind Bones Vis mer

- En lang prosess

Se og Hør møter Leganger i Arendal, i forbindelse med innspillingen av programmet. Mens nordmenn trolig har ventet på henne i mange år, har det vært en lang prosess for å faktisk få 45-åringen med i programmet.

- Jeg har fått spørsmål flere ganger, men har valgt å takke høflig nei. Det har vært kjekt å bli spurt, forklarer hun, og fortsetter:

- Man går gjennom en prosess og faser i livet, og jeg er fremdeles veldig privat av meg.

Leganger forklarer at hun alltid har vernet godt om nettopp privatlivet, noe hun har verdsatt så langt i livet - spesielt da trykket rundt henne økte - da hun ble verdens beste målvakt bare 18 år gammel.

IDRETTSSTJERNER: Cecilie Leganger, Johann Olav Koss og Magnus Midtbø. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK
IDRETTSSTJERNER: Cecilie Leganger, Johann Olav Koss og Magnus Midtbø. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK Vis mer

- Jeg synes det var fantastisk å få oppmerksomhet for prestasjonene jeg gjorde i målet. Jeg har alltid stilt opp i forhold til det profesjonelle jeg drev med, men så har jeg vært glad i holde en lav profil utenfor. Det ble så voldsomt mye oppmerksomhet i hele karrieren, sier hun, og fortsetter:

- Det har vært viktig å legge det vekk det profesjonelle, og leve mitt liv i min boble. Da fikk jeg være litt tro mot meg selv, og ikke miste meg selv. Det er alltid noen som skal mene noe, så for meg har det vært litt godt å være privat.

- Superprivat

Hun lurte derfor på hvordan det ville bli å være med på NRK-programmet, som fikk en pangstart i nyttårshelgen, da over 1,4 millioner seere benket seg foran tv-skjermen.

- Jeg har vært så superprivat, men det er ingenting i livet som er absolutt. Det beste med dette for min del har kanskje vært å sosialisere seg og bo med så mange forholdsvis ukjente i mange uker, påpeker hun.

- Det har vært viktig for meg, for man kan faktisk bli for glad i å padle alene på fjorden. Det er viktig å være litt bevisst, så jeg prøver å pushe meg litt, fordi det kan være positivt for livet mitt, legger hun til.

Spesielt år

Et halvt år etter innspillingen beskriver 45-åringen deltakelsen som fantastisk, men minnes hvor nervepirrende det var allerede første dag.

- Jeg er forbauset over hvor glad jeg ble i alle så fort, og hvor flink gruppa har vært til å ta vare på hverandre. En fantastisk opplevelse.

EXIT: Det var Genette Våge som måtte forlate «Mesternes Mester» som første deltaker. Video: NRK / Lars Eivind Bones, Dagbladet Vis mer

Hun synes også det har vært ekstra stas å være en del av årets sesong, med tanke på utfordringene landet står overfor med tanke på coronapandemien.

- Det har jeg har tenkt på, at det er ekstra spesielt å få være med å samle folket med et kjekt program i år. Da var det også lettere å si ja, forteller hun.

Mer tv?

Hvorvidt vi får se den tidligere stjernekeeperen på tv igjen, er hun ikke helt sikker på.

- Jeg aner ikke. Jeg er så inni musikk akkurat nå, så «Maestro» kunne kanskje vært noe, men jeg vet ikke. Hvis ting er gøy og føles naturlig for meg, så skal man aldri si aldri, sier hun, og fortsetter:

- Det var naturlig å si ja til «Mesternes mester» fordi der er det toppidrettsutøvere jeg har vært nysgjerrig på, og fordi jeg har vært en del av det livet selv. Det må være en naturlig inngang for at jeg skal si ja, og så må det rette tilbudet komme.

LES OGSÅ: Trakk seg: - Gråt av smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer