Andreas Ygre Wiig fra «Mesternes mester»:

«Mesternes mester»-Andreas fikk livet snudd på hodet da han ble pappa

- Andreas er virkelig en super-pappa, roser kjæresten.

GLADE FORELDRE: Hannah Sophie Sæthre Schanz og Andreas Ygre Wiig stortrives som foreldre til sin 14 måneder gamle sønn Leo. Foto: Espen Solli, Se og Hør.
GLADE FORELDRE: Hannah Sophie Sæthre Schanz og Andreas Ygre Wiig stortrives som foreldre til sin 14 måneder gamle sønn Leo. Foto: Espen Solli, Se og Hør. Vis mer

(Se og Hør): I november 2016 ble «Mesternes mester»-deltager Andreas Ygre Wiig (36) og Hannah Sophie Sæthre Schanz (26) foreldre til sin lille hjerteknuser Leo.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Andreas Ygre Wiig. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Andreas Ygre Wiig. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Livet ble snudd på hodet – på en veldig bra måte.

- Ja, det har vært utrolig fint. Leo er en snill, glad og aktiv gutt. Og Andreas er virkelig en super-pappa. Når han er sammen med Leo, er han hundre prosent til stede. Han burde være en inspirasjon for andre, roser Hannah Sophie til Se og Hør.

Konkurranse-savn

Andreas stilte godt forberedt til «Mesternes mester» og fikk betalt i gode opplevelser.

- Det var utrolig gøy å konkurrere igjen. Jeg kjørte mitt siste renn i 2011, men merket nå at jeg har savnet konkurransene mer enn jeg trodde, innrømmer den triple gullmedaljøren fra X-Games-sirkuset.

Andreas delte selv den glade nyheten om at han var blitt pappa med sine følgere på Instagram i 2016.

- Vår lille sønn, Leo, kom til verden sist søndag. Et fantastisk øyeblikk i livet. Å føde er ingen spøk. Tusen takk Hannah Sophie for alt det harde arbeidet du har lagt inn! Beste hilsen, stolt pappa, skriver Wiig på sin Instagram-profil tirsdag.

Det var i februar 2016 at Se og Hør kunne avsløre at Andreas hadde funnet lykken med den ti år yngre modellen.

- Ja, vi er kjærester, avslørte Stokmarknes-jenta den gang.

Kun to måneder etter bekreftet det ferske paret at de skulle bli foreldre sammen.

Da den tidligere toppidrettsutøveren møtte opp for å delta i den årlige kjendiskampen under Norway Cup i august samme år, var hans nydelige kjæreste på plass som tilskuer.

– Vi gleder oss veldig, begge to. Det blir jo noe nytt, som vi ser fram til med stor glede, strålte han til Se og Hør, og la til:

– Jeg blir nok en sporty far. Jeg liker jo godt å holde meg i aktivitet, og det vil jeg fortsette med. Det går jo fint å jogge med barnevogn.

LES OGSÅ: Ble pappa for første gang