«Mesternes mester»:

«Mesternes mester»: - Jeg var redd

Nadya Khamitskaya Andersen forteller om «Mesternes mester»-opplevelsen etter fredagens exit.

«MESTERNES MESTER»: Det er duket for nok en spennende duell når Nadya Khamitskaya Andersen og Nils Jakob Hoff møtes i nattest. Video: NRK/Steffen Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var det over og ut for tidligere proffdanser Nadya Khamitskaya Andersen (39), som har gitt både blod, svette og tårer under sin deltakelse i «Mesternes mester».

39-åringen, som tapte nattesten mot roer Nils Jakob Hoff (36), legger ikke skjul på at deltakelsen har vært et minne for livet.

- Jeg elsket å være her. For en opplevelse. Og det å få være en del av denne gjengen er så ærefullt. Jeg har måttet klype meg i armen flere ganger, forteller hun til Dagbladet, og har bare lovord å si om de andre deltakerne.

Tidligere i sesongen kunne hun også fortelle at hun har med seg fysiske minner hjem etter at hun skadet seg stygt under en sykkeløvelse.

- Redd for å ikke mestre

Når Dagbladet snakker med Khamitskaya Andersen under innspillingen, kan hun imidlertid røpe at kroppen har fått kjørt seg langt mer enn hva som har kommet fram på skjermen.

- Da jeg ble spurt om å være med i programmet var jeg redd for at jeg var for svak. Jeg ville si ja med en gang, men tenkte rett og slett at «jeg er nok for svak». Samtidig skjønte jeg jo at jeg ikke kunne si nei til dette. Det har vært en opplevelse for livet som jeg ikke ville vært foruten, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.