Mest sexy på banen!

Norske gressbaner florerer av veltrente mannfolk. Men hvem scorer mest hos damene utenfor banen?

BARSK: Kristofer Hæstad er populær blant Start-fansen -  er han Norges mest sexy fotballspiller? Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
BARSK: Kristofer Hæstad er populær blant Start-fansen - er han Norges mest sexy fotballspiller? Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sexy fotball!

I fjor ble superspissen Thorstein Helstad kåret til Norges mest sexy fotballspiller. Kjekkingen tok kåringen med stoisk ro, men kom likevel med én bekjennelse:

– Det er en positiv overraskelse. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle vinne denne kåringen, siden konkurransen er så hard. Jeg har aldri vært med på noe slikt før, så det er klart det er moro å gå helt til topps, sa Thorstein. Men samtidig påpeker han at han ikke føler seg som noe sex-symbol.

– Jeg er uten tvil forfengelig. Jeg synes det er viktig å ta vare på seg selv og utseendet, og bruker mye penger på klær, sier Thorstein. Og innrømmer at det blir noe oppmerksomhet fra damene.

– Ja, alle fotballspillere får det, men jeg får ikke noe mer enn alle andre, sa han etter fjorårets kåring.

DE 10 FINALISTENE: Se bildespesial

Hvem er Tippeligaens mest sexy mann? Stem til høyre!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer