POPULÆR FISKER: Amin Homayouni har forlatt Farmen, men seerne er fortsatt interessert i ham Foto: TV2
POPULÆR FISKER: Amin Homayouni har forlatt Farmen, men seerne er fortsatt interessert i ham Foto: TV2Vis mer

Mest populær på nettet

Amin slår både Hugo og Silje i popularitet - på Kvasir.

SEHER.NO: - Mora di har faktisk rett, ærlighet varer lengst. Jeg kunne ikke fortsette på Farmen bare for å vinne, hvis det hadde ødelagt for andre. Jeg setter vennskap høyere enn å vinne et spill, sier den tidligere Farmen-deltageren Amin Homayouni (20) fra Rælingen.

Sjekk hele "mest søkt"-listen nederst i saken!

Amin valgte å forlate «Farmen» etter heftige diskusjoner med de andre deltagerne. De mente han burde forlate gården etter at han drakk seg full på en markedstur. 

Selv om 20-åringen nå er ute av TV 2s reality-serie, er han fortsatt populær blant seerne. En måling fra søkemotoren Kvasir viser at han ligger på topp av Farmendeltakerne i antall søk. Like bak ham ligger Hugo Fiksdal og Silje Hvarnes.

- Det er jo moro å havne på topp, men jeg vet jo ikke hvorfor folk har søkt på navnet mitt. Hvis halvparten av dem som har søkt for eksempel ønsker å drepe meg, så er jo ikke det noe gøy, sier Amin.

For ham var det viktig å framstå som rett fram og ærlig i serien. Han ønsket å kunne se folk i øynene etter en eventuell seier.

- Jeg ville ikke juge til meg en seier. Livet går videre etter Farmen også. Det er jo bare et spill. Det er andre der inne, som Christian og Ida, som ikke bør ha det så godt om dagen, sier Amin som ikke har noe til overs for deltakere som stjeler mat.

Amin kan ikke gi en god forklaring på hvorfor nettopp han er blitt så populær, men han håper at folk syntes han hadde en bra tv-personlihet.

- Jeg håper at folk vil ha meg tilbake på tv. Men jeg vil ikke tilbake som sirkusartist, sier Amin som ønsker å studere til tannlege.

Siden årets Farmen-sendinger startet på TV2 i slutten av januar, har det blitt gjort 30 617 Farmen-relaterte søk på Norges største søkemotor.

Amins konkurrent og kamerat Hugo Fiksdal er en god nummer to, noe som beviser at de som skiller seg ut i den ene eller andre retningen også er de folk er mest opptatt av. Fiksdal har vært en svært synlig deltaker i reality-serien. Mange oppfattet ham som usympatisk i begynnelsen, noe som har endret seg underveis i serien.

At Silje Hvarnes også har vekket interessen hos mange, er kanskje heller ikke så overraskende med tanke på at hun har funnet ”tonen” med programleder Gaute Grøtta Grav, og at dette har vært omgitt av bred presseomtale.

– Søkemotorer gjenspeiler hva som opptar nordmenn, og vi ser at Farmen er noe mange helt tydelig følger med på med stor interesse. Det er deltakere som skiller seg ut i en eller annen retning som vekker det største engasjementet, og som gjør at folk vil ha enda mer informasjon om disse enn de får i programmet, sier Renate Morken, informasjonskonsulent i Eniro.

Her er hele lista:

1. Amin Homayouni
2. Hugo Fiksdal
3. Silje Hvarnes
4. Ingunn Mjelde
5. Lene Marie Gislerud
6. Gaute Grøtta Grav
7. Geir Ove Johnsen
8. Ann Kristin Loraas
9. Torkel Torve
10. Vigdis Wanvik
11. Catharina Pedersen
12. Finn Selmer Olsen
13. Christian Faureng
14. Unni Oustad Torve
15. Ruben Karlsen

LES OGSÅ: Bråkebøtte inn i Farmen
 
Se flere bilder av Amin under:

Farmen 2008: Amin Homayouni smaker på honning. Foto: TV2
Farmen 2008: Amin spiller munnspill. Foto: TV2
POPULÆR FISKER: Amin Homayouni har forlatt Farmen, men seerne er fortsatt interessert i ham Foto: TV2
FARMEN 2008: Amin Homayouni (20) og Ruben Karlsen (26). Foto: TV2
FARMEN 2008: Amin Homayouni (20) er student fra Rælingen, og var en av fjorten deltakere i den femte runden av Farmen, som spilles inn i Aremark i Østfold. Foto: TV2
FARMEN 2008: Det første bildet av Amin, før Farmen startet. Foto: TV 2
Farmen 2008: Amin som flammesluker. Foto: Bøenseter