Merket for livet etter «MasterChef»

- Jeg vurderte å gjøre som Ari Behn, sier «Årets MasterChef» Vibeke Klemetsen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I ti uker har 48 kjendiser kokkelert foran et dommerpanel bestående av Eyvind Hellstrøm (65), Gregory Paul og Kjartan Skjelde i realitykonkurransen «MasterChef» på TV3.

Denne uken har det vært finaleuke, der musiker Hans-Erik Dyvik Husby (41), stylist Storm Pedersen (33), radio og TV-personlighet Are Sende Olsen (45), «Luksusfellens» Silje Sandmæl (35), programleder Vibeke Klemetsen og artisten Jørn Hoel kjempet om tittelen «Årets MasterChef».

DOMMERE: Eyvind Hellstrøm, Gregory Paul og Kjartan Skjelde har latt seg både imponere og irritere over kjendisene i realitykonkurransen «MasterChef» på TV3. Foto: TV 3
DOMMERE: Eyvind Hellstrøm, Gregory Paul og Kjartan Skjelde har latt seg både imponere og irritere over kjendisene i realitykonkurransen «MasterChef» på TV3. Foto: TV 3 Vis mer

Torsdag kunne Vibeke heve armene over hodet og ta i mot hederen som vinner av konkurransen.

- Det er helt sykt! Nå tror jeg min eldste datter Sofie er forferdelig stolt av meg, og så tror jeg at jeg har en far hjemme på Oppdal som er veldig stolt, sier Vibeke i episoden.

TROFÉ: Så glad ble Vibeke over å ha vunnet årets sesong av «MasterChef».
TROFÉ: Så glad ble Vibeke over å ha vunnet årets sesong av «MasterChef». Vis mer

Vel hjemme i Norge har Vibeke fått konkurransen og ikke minst seieren litt på avstand. Likevel er hun stolt over tittelen «Årets MasterChef», og forteller at konkurransen var en fantastisk opplevelse.

- Det er et øyeblikk som framstår som litt uklart for meg. Jeg syns det var helt uvirkelig. Jeg var sikker på at Jørn kom til å vinne. Da jeg forsto at det faktisk var jeg som vant var det helt utrolig. Jeg ble utrolig glad. Det er noe jeg kommer til å huske for resten av livet, sier Vibeke til Seoghør.no.

Men deltagelsen i MasterChef ga Vibeke mer enn bare en oppfriskning av kokkekunnskapene. Da programledere prøvde seg på den fryktede croque-en-bouche ble hun merket for livet.

- Jeg har fått et arr på hånden etter jeg brente meg da vi lagde croque-en-bouche. Så jeg er merket for livet etter «MasterChef». Etter jeg kom hjem vurderte jeg å ta en MasterChef-tatovering, kopiere Ari Behn på en måte, men venninnene mine snakket meg fra det, spøker Vibeke.

- Derfor blir arret på mange måter min «tatovering», ler den ferske «MasterChef»-vinneren.

Foto: TV3
Foto: TV3 Vis mer

Etter hjemkomsten har det ikke blitt like mye tid til å lage mat. Men nå som julen nærmer seg skal Vibeke igjen briljere bak grytene.

- Jeg har ikke hatt tid til å lage så mye mat. Jeg var litt dritt lei. Spesielt det å skulle prestere hele tiden. Men jeg har laget signaturretten min og desserten fra finalen til familie og venner på hyttetur. Jeg gleder meg til jul og julemat. Da skal jeg virkelig trå til igjen, sier Vibeke.

LES OGSÅ:    - Dere kan ikke komme å stresse meg nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer