Elsparkesykkel-ulykke:

- Merket at noe var galt

«Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel ble stygt skadet på elsparkesykkel mandag.

ULYKKE: Yasmine San Miguel har vært å se både i «Paradise Hotel» og «Ex on The Beach». Foto: Privat
ULYKKE: Yasmine San Miguel har vært å se både i «Paradise Hotel» og «Ex on The Beach». Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel (23) opplevde det store marerittet da hun var på vei til middag hos ei venninne i Oslo mandag kveld.

På Grünerløkka ble hun en del av den dystre statistikken med Oslo-borgere som har vært involvert i ulykker med elsparkesykkel de siste ukene. I forrige uke opplyste Oslo skadelegevakt at det i helgene i juni måned skjedde i gjennomsnitt 18,5 sparkesykkel-skader per døgn.

Tirsdag vedtok bystyret i Oslo å stenge utleien av elsparkesykler mellom klokka 23.00 og 05.00. I tillegg skal antallet elsparkesykler reduseres fra over 20 000 til 8000.

BRUDD: Realityprofilen må gå med fatle i to uker etter ulykken mandag kveld. Foto: Privat
BRUDD: Realityprofilen må gå med fatle i to uker etter ulykken mandag kveld. Foto: Privat Vis mer

Realityprofilen sier til Se og Hør at hun var edru da hun kjørte på elsparkesykkelen, og at hun ble distrahert av en guttegjeng da ulykken inntraff.

- Jeg var på vei til middag hos ei venninne da noen gutter begynte å lage armbevegelser og skrike til meg på gata. De kom mot meg og da svingte jeg unna, og da kom det noe under hjulet, og så falt jeg i bakken. Det var rett på trikkeskinnene, så jeg var livredd for at trikken skulle komme, sier San Miguel.

DRAMA: Yasmine San Miguel og Sania Smestad har kastet seg på podkast-kjøret med «Dagen derpå». Der går de hardt ut fra første stund og forteller om en hittil ukjent krangel mellom Yasmine og hennes tidligere «Paradise»-flørt Even Kvam. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Brudd i albuen

«Paradise Hotel»-vinneren landet på siden av kroppen, og resultatet ble et brudd i albuen. Guttene - som hun tror kjente henne igjen fra tv - spurte om det gikk bra, noe hun svarte bekreftende på. En dame stoppet også og spurte om hun trengte hjelp til å komme seg til legevakten.

I sjokk og full av adrenalin syklet hun videre. Da hun kom til Vulkan i Oslo sentrum, forsto hun at noe ikke var som det skulle. Da knakk hun sammen i gråt. San Miguel merket også sterke smerter i den ene armen.

- Jeg har aldri brukket noe før, og merket at noe var galt. Da ringte jeg til venner i Oslo, og så kom en kompis av meg og tok meg med til legevakten. Der gikk det veldig fort, og det ble påvist brudd i albuen.

STYGG SKADE: Et beinbrudd i albuen ble resultatet etter mandagens tur på elsparkesykkel. Foto: Privat
STYGG SKADE: Et beinbrudd i albuen ble resultatet etter mandagens tur på elsparkesykkel. Foto: Privat Vis mer

23-åringen må gå med fatle i to uker, før hun skal til ny kontroll hos legevakten. Hun har også fått skrevet ut medisiner som skal lindre de verste smertene.

Nå fraråder hun andre å kjøre med elsparkesykkel.

LURING: «Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel lurte «alle», inkludert pressen, da hun sa at hun hadde ombestemt seg om å dele premiepengene. Video: YouTube / Rød Løper Vis mer

- Jeg kommer ikke til å bruke det mer, og vil fraråde andre å gjøre det samme. Det er ikke trygt. De går i tjue kilometer og man har ikke hjelm på seg heller. Jeg kommer aldri til å bruke en sånn igjen, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Kjendisbarna bekrefter forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer