- Merker store forandringer med helsen

Carl I. Hagen regnes av dommerne som en av landets sprekeste 69-åringer.

EN AV DE SPREKESTE: Hagen fikk massiv skryt av dommerpanelet, som omtalte han som en av landets sprekeste 69-åringer. Foto: Stella Pictures
EN AV DE SPREKESTE: Hagen fikk massiv skryt av dommerpanelet, som omtalte han som en av landets sprekeste 69-åringer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mens Jarl Goli ble fjerde person ut av årets «Skal vi danse» på TV 2, gikk Carl I. Hagen videre med glans. Dommerpanelet var samstemte i at Hagen må være en av Norges sprekeste 69-åringer.Skryten synes han er svært hyggelig.

- Det synes jeg høres veldig hyggelig ut, og jeg er stolt av å få ros. Nå er det nok noen 69-åringer som er like sprek som meg og noen som er sprekere enn meg, men det er veldig hyggelig å få ros, sier Hagen til Seoghør.no.For det er store forandringer Hagen har gått gjennom siden han begynte å trene mot TV 2-konkurransen i mars.

- Så fort vi undertegnet kontrakten, begynte jeg å gå og løpe hver morgen. Så økte vi og nå løper jeg hele veien. Før veide jeg 105 kilo, som er 15 kilo for mye. Siden mars har jeg gått ned de 15 kiloene. Jeg skal ned noen kilo til, men jeg er forsiktig, og jeg skal holde meg rundt 90 kilo.Store forandringer er det ikke bare for Hagens kropp. Også helsen er mye bedre.

- Jeg har mye bedre helse nå. Før ble jeg fort andpusten og sliten, så med dette har jeg vist at det går an. Det nytter å ta seg sammen for en 69-åring, sier han til Seoghør.no.Hagens dansepartner, Therese Cleve, roser også politikeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer