POPULÆR: Ingerid Stenvold har blitt en av NRKs mest populære TV-profiler de siste årene, og sammen med TV-kollega Anne Rimmen skal hun lede NRKs VM-sendinger framover. Foto: Scanpix
POPULÆR: Ingerid Stenvold har blitt en av NRKs mest populære TV-profiler de siste årene, og sammen med TV-kollega Anne Rimmen skal hun lede NRKs VM-sendinger framover. Foto: Scanpix Vis mer

- Merker jeg blir tjukkere og tjukkere

Men den gravide TV-profilen Ingerid Stenvold er fortsatt i fin form.

Publisert
SEHER.NO: I januar ble det kjent at NRKs populære Dagsrevyen-profil Ingerid Stenvold (33) venter barn med samboeren Torkel Halmø.

Og da Seher.no torsdag møtte Stenvold i forbindelse med NRK Sportens pressetreff i forkant av VM, kunne nyhetsankeret fortelle at hun fremdeles er i toppform.

- Jeg er over halvveis i svangerskapet nå, og jeg begynner jo å se det på magen. Foreløpig går det veldig fint, men jeg merker at jeg blir tjukkere og tjukkere, eller større og større. Jobbmessig går det bra og jeg er i fin form og har ingen plager ennå, sier hun til Seher.no.

Stenvold kan avsløre at hun og samboeren har fått vite kjønnet på babyen, men at de så langt har valgt å holde det hemmelig.

33-åringen venter barn i midten av juni, og har planer om å jobbe i NRK ut mai måned.

- Det er i hver fall planen, og så lenge formen tillater det kommer jeg til å jobbe til da.

Foreløpig har hun ikke tenkt så mye på om hun kommer til å framheve magen når den vokser seg stor de kommende månedene. Men under VM-sendingene slipper hun i hvert fall å tenke på det.

- Vi har heldigvis folk i NRK som hjelper til med hva vi har på oss, men nå skal jeg jo stort sett stå i boblejakke framover, og det er jo ideelt!

Stenvold skal lede daglige VM-sendinger på NRK med TV-kollega Anne Rimmen framover, og selv om det har vært mye forberedelser, har NRK-profilen også fått tid til litt vintersport på privaten.

- Jeg har fått tid til vintersport selv også, og har brukt de siste helgene til å gå på ski. Det er en fin måte å holde seg i form på, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mobbingen gikk på livet løs

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer