IKKE RIK: Stella Mwangi har toppet VG-listen, fått platekontrakt med EMI og har fått stor medieeksponering etter MGP-seieren, men så langt har hun ikke merket suksessen på lommeboka. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
IKKE RIK: Stella Mwangi har toppet VG-listen, fått platekontrakt med EMI og har fått stor medieeksponering etter MGP-seieren, men så langt har hun ikke merket suksessen på lommeboka. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

- Merker ikke dette på lommeboka

MGP-Stella jobber fortsatt hardt for pengene. Se video!

Publisert
Se Stella Mwangi på Spellemann-løperen nederst i saken!

SEHER.NO: MGP-vinner Stella Mwangi (24) hadde sin store rød løper-debut før utdelingen av Spellemannsprisen i Oslo spektrum lørdag kveld.

Stella var kun til stede som publikummer under prisutdelingen, og etter at hun stakk av med MGP-seieren i samme lokale 12. februar fikk Norges Eurovision-håp et velfortjent avbrekk fra de siste ukenes intense arbeidsøkter.

- Det har vært veldig hektisk. Det har vært søvnløse netter, men alt har bare vært perfekt. Alt fra å være i studio til intervjuer og møte nye designere, det er bare veldig gøy nå. Men det er tungt. Jeg jobber dobbelt så hardt som jeg gjorde før, og det var allerede hardt fra før, sier Stella til Seher.no.

Den unge artisten signerte nylig kontrakt med plateselskapet EMI, og er i full gang med nytt album. Men til tross for enorm eksponering i media og nummer 1-plassering på VG-lista har ikke Stella merket sukssen på lommeboka.

- Nei, ikke ennå. Men jeg merker det på svetten, det gjør jeg. Det er tungt arbeid, men jeg skal rocke for Norge i Düsseldorf, sier artisten til Seher.no.

Men om Stella ennå ikke har fått bedre økonomi av seieren, har hun i alle fall fått merke økt støtte blant det norske folk.

- Det er veldig hyggelig. Særlig på Romerike. Hvor enn jeg går smiler folk til meg. Om jeg går i kassa på butikken og skal kjøpe melk, smiler kassdama til meg. Jeg synes det er veldig koselig at folk smiler tilbake til meg. Jeg har alltid vært en person som smiler veldig mye til folk ut av det blå, men det er veldig mange ganger jeg har blitt sett rart på. Nå smiler folk tilbake og det er hyggelig, sier Stella til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stella brøt sammen i tårer foran pressen
 
Se Stella på den røde løperen her:[obj:media:9430]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer