Mer veltrent enn tennis-ektemannen

Boris Beckers flotte kone viste frem bikinikroppen, mens ektemannen beholdt t-skjorten på.

<strong>FLOTT:</strong> Kona til det tidligere tennisesset Boris Becker, Lilly Kerssenberg, vakte oppsikt på stranden på øya Formentera forrige uke. Den vakre 34-åringen ser ut til å bruke mer tid i treningsstudioet enn sin pensjonerte idrettsektemann... Foto: Stella  Pictures
FLOTT: Kona til det tidligere tennisesset Boris Becker, Lilly Kerssenberg, vakte oppsikt på stranden på øya Formentera forrige uke. Den vakre 34-åringen ser ut til å bruke mer tid i treningsstudioet enn sin pensjonerte idrettsektemann... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Boris Beckers veltrente kone nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere tennisstjernen Boris Becker (43), som herjet på seierspallene på 1980- og 1990-tallet, har ikke lenger kroppen til en toppidrettsutøver.

Men Beckers vakre kone, den tyske modellen Sharlely «Lilly» Kerssenberg (34), har derimot en svært flott og veltrent kropp - til tross for at hun fødte sønnen Amadeus (1) i februar i fjor.

Forrige uke tilbragte ekteparet noen solfylte dager på de spanske middelhavsøyene Formentera og Ibiza, og ifølge DailyMail høstet 34-åringen mange beundrende blikk fra sin noe eldre, og mindre veltrente, ektemann.
 
Lilly viste frem sin sexy figur i en liten, sort knyttebikini mens hun koste seg i de azurblå bølgene. De beskjedne stoffbitene fremhevet skjønnhetens velformede lår så vel som hennes markerte magemuskler. 43 år gamle Boris skjulte derimot kroppen under en vid, burgunderrød t-skjorte og mørkeblå shorts.

Kjendisparet var i selskap med den tidligere fotballstjernen Ruud Gullit (48) og hans kone Estelle - som i likhet med Boris og Lilly foretrakk henholdsvis t-skjorte og shorts og mini-bikini. Det så altså ut til at de tidligere idrettsstjernene nå har overlatt hardtreningen til sine vakre koner...

Boris Becker og Sharlely «Lilly» Kerssenberg giftet seg sommeren 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barnebarnet mitt heter...  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer