Amalie Snøløs:

- Mer utsatt for alt mulig av sykdommer

Amalie Snøløs avslører hvorfor hun flyttet fra Oslo.

KREVENDE: Amalie Snøløs innrømmer at det ikke alltid var enkelt da hun bodde i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KREVENDE: Amalie Snøløs innrømmer at det ikke alltid var enkelt da hun bodde i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden gikk TV-profilen Amalie Snøløs (25) ut med at hun hadde fått påvist diagnosen epilepsi. Som følge av sykdommen har hun måttet gjøre en rekke endringer i livet.

Det går hun nærmere inn på som gjest i podkasten «Lisa & Chris». Der letter hun blant annet på sløret om hva som var årsaken til at hun flyttet fra Oslo, og hjem til foreldrene på Sørlandet.

- Fikk en lærepenge

Under podkastepisoden meddeler Snøløs at det var epilepsien som var hovedårsaken til at hun valgte å flytte hjemover.

- Tankene om å roe ned traff meg vel mest da jeg fant ut at jeg hadde epilepsi, og at jeg har en ekstremt dårlig nattesøvn som gjør at jeg risikerer å bli veldig syk. Jeg er jo mye mer utsatt for å få alt mulig av sykdommer, og vil nok resten av livet slite med søvnen i en eller annen grad, utdyper hun i podkasten.

DEBUT: Amalie Snøløs debuterte som skuespiller i sesong 3 av «Semester», serien ekskjæresten Herman Tømmeraas også spilte i og var med på å produsere. Vis mer

Snøløs forklarer at hun først ønsket å kjøre på og oppfylle drømmene sine, men at hun etter hvert forsto at det viktigste var å ta vare på seg selv.

- Jeg kjente litt på at det er en ting bibelen forteller meg, og det er at vi må ta vare på tempelet. Vi må ha det godt med oss selv før vi kan gi det beste av oss selv til andre mennesker rundt oss, forteller hun.

Snøløs mener at hun fikk en lærepenge av dette, og påpeker at det å flytte hjem til foreldrene sine har vært helt fantastisk.

Amalie Snøløs har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

AVSLØRER: Gisle Agledahl, kjent fra «Jævla homo» på NRK, avslører at han flytter til New York. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

- Veldig krevende

I podkasten åpner Snøløs seg også om tiden i hovedstaden, og legger ikke skjul på at det kunne være krevende.

- Jeg skulle på en måte alltid «selge» meg selv. Alle møtene jeg gikk i måtte jeg være i speed hundre siden det var jeg som var produktet. Hvis jeg ikke var for på, var det ikke sikkert jeg fikk akkurat den dealen, forklarer hun.

Det var først da 25-åringen flyttet hjem, at hun kunne puste ordentlig ut, og i podkasten innrømmer Snøløs at hun har et mer avslappet forhold til Sørlandet.

I «Sofa» avslører Aleksander Sæterstøl flytteplaner ovenfor Martine Lunde. Video: TV 2 Vis mer

Lettet på sløret om bryllupsplaner

På privaten ser det ut til å gå svært bra for Snøløs. I sommer kunne hun nemlig avsløre at hun og kjæresten Ole Emil Frikstad (27) hadde forlovet seg. Paret hadde den gang ikke kommet spesielt langt i planleggingen av bryllupet, men vurderte flere alternativer.

- Vi har et stort ønske om å gifte oss i utlandet, i Italia, Kroatia eller Frankrike. Men vi må se an coronasituasjonen, det er fint å gifte seg hjemme også. Jeg har sett masse på kjoler, men ikke funnet noe ennå, sa hun den gang til Se og Hør.

Snøløs kunne også avsløre at bryllupet kommer til å være av den tradisjonelle typen, og at det blir hvit kjole og ordentlig bryllupsfest.

VIL IKKE: I en episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer