TV-STJERNE: For fem år siden hadde Lene Alexandra Øien en gjesterolle i «Hotel Cæsar» som motebloggeren Lexi (t.h) Fredag kveld festet hun sammen med sine gamle kollegaer. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør, TV 2
TV-STJERNE: For fem år siden hadde Lene Alexandra Øien en gjesterolle i «Hotel Cæsar» som motebloggeren Lexi (t.h) Fredag kveld festet hun sammen med sine gamle kollegaer. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør, TV 2Vis mer

- Mer utfordrende å være skuespiller enn jeg trodde

Lene Alexandra strålte på «Hotel Cæsar»-festen, og ser ikke bort i fra at hun dukker opp igjen på skjermen.

SEOGHØR.NO: Det er over 17 år siden aller første episode av den populære TV 2-serien «Hotel Cæsar» ble spilt inn 24. oktober 1998.

Siden premieren har såpeserien gått uavbrutt på kanalen, og denne uken ble episode 3.000 spilt inn i studioene på Nydalen i Oslo.

Fredag kveld blir merkedagen feiret med en storslagen fest på Bar Vulkan i Oslo.

Her dukket både nåværende og tidligere skuespillere opp på den røde løperen.

En av kjendisene som har hatt en rolle i «Hotel Cæsar» er Lene Alexandra Øien (34), som nylig vant en to to priser da hun debuterte i bikini-fitness i Los Angeles. Hun spilte rollen som Lexi i TV-serien i 2011.

- Min opplevelse i Hotel Cæsar var veldig fin, og jeg ble tatt godt imot. Men det å være skuespiller var mer utfordrende enn jeg trodde. Jeg innså at man må være sterk mentalt, så jeg fikk veldig respekt for skuespilleryrket, forteller hun til Seoghør.no på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

LIKER Å VISE HUD: Øien kom i kjole og øredobber fra LA, og sko fra da hun var med i TV-serien «Trinny og Susanah». - Det er et økonomisk outfit. Jeg synes det burde selges litt flere sexy kjoler i Norge. Jeg liker å vise litt hud, sier hun. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
LIKER Å VISE HUD: Øien kom i kjole og øredobber fra LA, og sko fra da hun var med i TV-serien «Trinny og Susanah». - Det er et økonomisk outfit. Jeg synes det burde selges litt flere sexy kjoler i Norge. Jeg liker å vise litt hud, sier hun. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Elsker utfordringer

Serien er kjent for å ha mange intriger, men Lene Alexandras rolle opplevde lite av dette.

- Jeg hadde nærmest en rolle som meg selv. Jeg liker ikke intriger i det virkelige liv, men derfor hadde det vært morsomt å spille en «bitch» eller «mistress» i Hotel Cæsar, ler hun.

Den sprudlende blondinen ser ikke bort i fra at hun prøver seg som skuespiller igjen en gang i fremtiden.

- Jeg elsker jo utfordringer, og jeg vet at hvis jeg virkelig går inn for noe så får jeg det til. Hvis den riktige rollen hadde dukket opp så ville jeg vurdert det. Men akkurat nå er det LA Fitness-bedriften min som er i fokus. Etter at jeg vant «Ironman Naturally» har det eksplodert med emailer. Drømmen min er å utvide selskapet mitt.

Saken fortsetter under bildet.

I TOPPFORM: Lene Alexandra er stolt over sin prestasjon i bikini-konkurransen i Los Angeles sist måned. Og med god grunn. Hun vant nemlig både gull og sølv i henholdsvis «Open Bikini - Class A» og «Novice Bikini - Class A».  Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
I TOPPFORM: Lene Alexandra er stolt over sin prestasjon i bikini-konkurransen i Los Angeles sist måned. Og med god grunn. Hun vant nemlig både gull og sølv i henholdsvis «Open Bikini - Class A» og «Novice Bikini - Class A». Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer

Ler av kroppskritikken

Etter den fantastiske plasseringen i bikini-konkurransen i Los Angeles, hvor Seoghør.no fulgte henne fra start til slutt, så har hun i etterkant fått kroppskritikk.

Dette bryr Lene Alexandra seg fint lite om.

- Jeg er så glad for at jeg har kommet til et sted i livet hvor jeg bare kan le av det. Det eneste jeg vil er å inspirere andre til å bli den beste versjonen av seg selv. Jeg mener selv at jeg er et godt forbilde, men så er det greit at andre mener noe annet.

- Jeg forsøker å utrydde janteloven, og følger hjertet mitt. Folk bør få lov til å være seg selv, smiler Lene Alexandra til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

KJEKKAS: Kim-Daniel Sannes tok seg godt ut i smoking. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KJEKKAS: Kim-Daniel Sannes tok seg godt ut i smoking. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Har spilt inn 1700 episoder

Kim-Daniel Sannes (30), som nylig fant lykken med «Jegertvillingene»-stjernen Johanne Thybo Hansen (24), er kjent som Storm Liland Anker-Hansen i «Hotel Cæsar».

Han koste seg også under feiringen av seriens episode 3.000.

- Det er gøy å være en del av noe som setter slike grensesprengende rekorder. Jeg tar ikke på meg smoking og håndlagede italienske sko uten grunn, sier han om fottøyet han har arvet etter onkelen til Seoghør.no.

- Jeg har vært med i 1700 episoder, og det er en god arbeidserfaring å ta med seg videre. Det har vært ganske utfordrende scener til tider. Storm har blant annet mistet foreldrene, og vært i Afghanistan. Så jeg er spent på hvilke nye egenskaper og utfordringer Storm får videre i serien, sier han.

30-åringen har vært vant til å bli kalt «Storm» helt siden han debuterte i serien i 2006.

Nå er han glad for at fansen kaller ham for Kim-Daniel.

- Det var først da jeg var med i «Skal vi danse» i 2013 at jeg endelig fikk navnet mitt tilbake.

«Hotel Cæsars» jubileumsepisode blir en spesialepisode, hvor skuespillerne skal både synge og danse. TV-seerne får ikke se episoden før i sommer.

POPULÆR TRIO: Kim-Daniel sammen med Hotel Cæsar-kollegaene Tom Sterri og Per Christian Ellefsen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
POPULÆR TRIO: Kim-Daniel sammen med Hotel Cæsar-kollegaene Tom Sterri og Per Christian Ellefsen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg begynte nesten å grine da jeg så det