- Mer utfordrende å være skuespiller enn jeg trodde

Lene Alexandra strålte på «Hotel Cæsar»-festen, og ser ikke bort i fra at hun dukker opp igjen på skjermen.

TV-STJERNE: For fem år siden hadde Lene Alexandra Øien en gjesterolle i «Hotel Cæsar» som motebloggeren Lexi (t.h) Fredag kveld festet hun sammen med sine gamle kollegaer. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør, TV 2
TV-STJERNE: For fem år siden hadde Lene Alexandra Øien en gjesterolle i «Hotel Cæsar» som motebloggeren Lexi (t.h) Fredag kveld festet hun sammen med sine gamle kollegaer. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør, TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er over 17 år siden aller første episode av den populære TV 2-serien «Hotel Cæsar» ble spilt inn 24. oktober 1998.

Siden premieren har såpeserien gått uavbrutt på kanalen, og denne uken ble episode 3.000 spilt inn i studioene på Nydalen i Oslo.

Fredag kveld blir merkedagen feiret med en storslagen fest på Bar Vulkan i Oslo.

Her dukket både nåværende og tidligere skuespillere opp på den røde løperen.

En av kjendisene som har hatt en rolle i «Hotel Cæsar» er Lene Alexandra Øien (34), som nylig vant en to to priser da hun debuterte i bikini-fitness i Los Angeles. Hun spilte rollen som Lexi i TV-serien i 2011.

- Min opplevelse i Hotel Cæsar var veldig fin, og jeg ble tatt godt imot. Men det å være skuespiller var mer utfordrende enn jeg trodde. Jeg innså at man må være sterk mentalt, så jeg fikk veldig respekt for skuespilleryrket, forteller hun til Seoghør.no på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

Elsker utfordringer

Serien er kjent for å ha mange intriger, men Lene Alexandras rolle opplevde lite av dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer