POPULÆR: Undertøyskolleksjonen Peaches nå fronter har blitt revet ut av butikkhyllene.  Foto: All Over Press
POPULÆR: Undertøyskolleksjonen Peaches nå fronter har blitt revet ut av butikkhyllene. Foto: All Over PressVis mer

Mer undertøy for Peaches

Rockerdatteren er snart mer kjent for å ha klærne av enn på...

SEHER.NO: Bob Geldofs eldstedatter Peaches (20) har flere ganger hevdet at hun ikke ønsker å ha et sexy image.

Likevel nekter 20-åringen å beholde klærne på.

Tidligere har Peaches deltatt i reklamekampanjer for det sexy undertøysmerket Agent Provocateur, og nå stiller 20-åringen i undertøyet nok en gang, skriver Daily Mail.

Denne gangen er det en eksklusiv undertøyslinje for Ultimo rockerdatteren kler av seg for.

Og med hennes flørtende posering, høye hæler, strømper og rocka image, har Peaches fått salget av den 50-tallsinspirerte undertøyslinjen til å fyke rett til værs.

Ifølge Michelle Mone, som har designet undertøyet med sin 16 år gamle datter Rebecca, har de ulike bh-ene og trusene blitt revet av butikkhyllene siden lanseringen i april.

- Siden lanseringen har plaggene blitt revet av hyllene og knust alle salgsforventninger. Linjen ble utsolgt i løpet av fire uker og det er bare helt utrolig, sier hun.

For selv om Peaches er mest kjent for sitt grunge-inspirert image og har over 20 tatoveringer over hele kroppen, ser det ut til at hun er den perfekte modellen for ungdomsmerket.

Dette til tross for at hun selv hevder hun "ikke ønsker å være sexy".

- Det er tydelig at jeg ikke kler meg for menn. Jeg har ikke lyst til å være sexy. Jeg liker å være dekket av tatoveringer og jeg har flere piercinger. Jeg er bare grungy og rar og det er ikke det som er sosialt akseptert når det gjelder å være vakker. Likevel synes jeg det er kult, har rockerdatteren tidligere uttalt.

Likevel virker det ikke som om hun har noe imot å være sexy og avkledd, så lenge hun får godt betalt.

- Jeg elsker den stilfulle, men samtidig veldig sexy 50-tallsstilen til undertøyet. Det appellerer til jenter som liker å mikse og matche undertøyet sitt og får det å kle av seg til å bli like morsomt som det å kle på seg. Det er sexy, men også lekent. Viktigst av alt er imidlertid at det er komfortabelt og passer godt, sier hun om undertøyslinjen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Hva sier pappa nå?