FIRE DØDE: Kun Ingrid Bolsø Berdal (t.h), i Jannickes skikkelse, overlevde oppholdet på høyfjellshotellet i Jotunheimen i den første filmen. Foto: Foto/copyright: Fantefilm/SF N
FIRE DØDE: Kun Ingrid Bolsø Berdal (t.h), i Jannickes skikkelse, overlevde oppholdet på høyfjellshotellet i Jotunheimen i den første filmen. Foto: Foto/copyright: Fantefilm/SF NVis mer

Mer skrekk i fjellheimen

Det begynte som en fjelltur og endte opp som en kamp for livet. Bare en av skuespillerne får en ny sjanse.

SEHER.NO: "Fritt vilt" hadde premiere i 2006 og fikk fantastiske kritikker. I disse dager er oppfølgeren "Fritt vilt II", som har premiere høsten 2008, klar til opptak.

- Jeg er utrolig fornøyd med det teamet vi nå har samlet, sier regissør Mats Stenberg i en pressemelding.

Alle skuespillerne er byttet ut ettersom de en etter en møtte en brutal død i skrekkfilmen - med unntak av hovedrolleinnehaveren Ingrid Bolsø Berdal.

Hennes rollefigur Jannicke kjemper seg tilbake til sivilisasjonen like etter de blodige hendelsene på høyfjellshotellet i den første filmen. På det lokale lille sykehuset aner personalet fred og ingen fare, før hun blodig og forslått blir bragt inn.

Når hun sakte våkner til liv i sykesengen er sykehuset mørkelagt og ikke en levende sjel er å se. Alene lister hun seg ut i de tomme korridorene... Er marerittet likvel ikke over?

Etter å ha holdt de resterende skuespillerne til "Fritt vilt II" hemmelig en periode avslører Stenberg dem stolt nå. 

- Vi har gått mange runder for å være sikre på at vi har funnet de rette skuespillerne til de ulike rollene, og er sikre på at den casten vi i dag presenterer er optimal for filmen.

- Spesielt spennende er det jo at såpass mange ukjente navn står på rollelisten. Vi har tro på at disse skuespillerne kommer til å bli store stjerner i fremtiden.

Her er de:

- Fridtjov Såheim: Kjent fra blant annet "Gymnaslærer Pedersen" og "Kunsten å tenke negativt".
- Mats Eldøen: Har spilt i "Marias menn" og er også aktuell med "Max Manus" i 2008.
- Marthe Snorresdotter Rovik: Har spilt i flere teaterforestillinger som "Hamlet" og "Gjengangere".
- Johanna Mørck: Har vært med i "Kaptein Sabeltann" og er aktuell i filmen "Sammen" i 2009.
- Kim Wifladt: Har blant annet vært medlem av gruppen "Cheezy Keys" i mange år og laget "Skrimmel og skrammel" på barne-tv.

LES OGSÅ: Norges nye superpar