90-TALLS STJERNER:  Ronan Keating (t.v.) og de andre medlemmene i Boyzone fra glanstiden som boyband-stjerner. Nå legger de ut på comeback-turnè. Foto: All Over Press
90-TALLS STJERNER: Ronan Keating (t.v.) og de andre medlemmene i Boyzone fra glanstiden som boyband-stjerner. Nå legger de ut på comeback-turnè. Foto: All Over PressVis mer

- Mer sexy enn Spice Girls

90-talls stjernene Boyzone satser på tidenes comeback-turnè.

SEHER.NO: Etter at 90-talls stjerner som Spice Girls, Take That og Backstreet Boys har gjort comeback på rekke og rad, har turen nå kommet til det irske bandet Boyzone.

De fem herrene - med Ronan Keating (31) i spissen - forbereder nå en comeback-turnè på 34 konserter, som starter i Belfast 25. mai.

I tillegg til å øve på å synge hitsanger som "No Matter What" og "You Needed Me" live, har gutta ifølge The Sun tilbrakt mange timer på helsestudio for å se best mulig ut på scenen.

- De innså at Take That så bedre ut enn noensinne på deres turnè og de vil ikke være noen blek kopi. Det gjør dem enda mer målrettet, sier en kilde til den britiske tabloidavisa.

Frontfigur Ronan Keating skal også ha sett comeback-showet til Spice Girls tre ganger for å få idèer til hvordan Boyzones sceneshow kan bli enda mer sexy.

Ifølge en kilde nær bandet har gruppa nå hatt en rekke vakre burlesk-dansere til audition, som de vil ha til å danse rundt seg på scenen i bare undertøyet.

Ifølge The Sun har 200 000 billetter allerede blitt revet bort til comeback-turnèen.

- Jeg er veldig glad for at folk har kjøpt billetter. Det er lett å bestemme seg for å dra på turnè, men nå har frykten satt inn og vi må virkelig jobbe, sier bandmedlemmet Shane Lynch (31) til avisa.

LES OGSÅ: Robbie-ja til Take That?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.