Mer sexy enn noensinne

Jane Fonda tok pusten fra alle på den røde løperen i Cannes.

BLIKKFANG: Alles øyne var på Jane Fonda da hun inntok den røde løperen i Cannes. Det er ingen tvil om at 77-åringen holder seg godt! Foto: Scanpix
BLIKKFANG: Alles øyne var på Jane Fonda da hun inntok den røde løperen i Cannes. Det er ingen tvil om at 77-åringen holder seg godt! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
HOLDER SEG GODT: Det er ingen tvil om at årene har vært snille med Jane Fonda; her er hun med sin tidligere ektemann, Ted Turner, i 1990. Foto: Ap
HOLDER SEG GODT: Det er ingen tvil om at årene har vært snille med Jane Fonda; her er hun med sin tidligere ektemann, Ted Turner, i 1990. Foto: Ap Vis mer

SEOGHØR.NO: Jane Fonda (77) debuterte på Broadway i 1960 i stykket «There Was A Little Girl». Hun fikk en Tony-nominasjon for rollen.

Siden den gang har skjønnheten rukket å bli modell, trimdronning, politisk aktivist og skilt tre ganger.

I dag er Jane 77 år gammel – men det stoppet henne ikke fra å stjele glansen fra den yngre garden (blant annet Sienna Miller og Naomi Watts) da hun inntok den røde løperen i Cannes i går.

I en tettsittende, knallblå Atelier Versace-kjole med «gjennomsiktige» områder, sørget skuespillerinnen for at alle øyne var på henne.

Saken fortsetter under bildet.

Det er slett ikke lenge siden 77-åringen vekte oppsikt sist; sent i februar ble hun intervjuet av bladet Dojour, hvor hun avslørte at hun har prøvd alt mulig av narkotika «som det går an å bruke uten å stikke hull på huden».

Hun innrømte også at hun fortsatt røyker hun marihuana.

- Men jeg kan ikke se filmer i hasjrus lenger. Det har skjedd mange ganger at jeg har sett film og tenkt: Dette må da ha vært det beste jeg har sett! Også har jeg sett filmen igjen i edru tilstand, og lurt på hva i alle dager jeg tenkte, sa hun til bladet.

Fonda er for tiden sammen med musikkprodusenten Richard Perry, et forhold som har vart i fem år.

LES OGSÅ: – Han er ikke full, han har parkinsons

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer