Mer sexy enn noen gang

Alles øyne var rettet mot vakre Catherine Zeta-Jones på «Red 2»-premieren i Los Angeles.

SEOGHØR.NO:   Catherine Zeta-Jones (43) ble kjent for sitt eksotiske mørke utseende i filmen «The Mask of Zorro». Den walisiske skjønnheten har i alle år vært en av verdens flotteste filmstjerner, men de siste årene har livet hennes vært preget av skandaler og motgang. 

Jones har fått diagnosen bipolar lidelse og har flere ganger blitt behandlet for alvorlige depresjoner. Stjernen ville helst holde sykdommen for seg selv, men innså raskt at det ble umulig.

Som om ikke dette var nok ble ektemannen Michael Douglas rammet av strupekreft, og gikk gjennom mange måneder med intensiv strålebehandling og cellegift. I tillegg tapte Douglas eldste sønn Cameron ankesaken og må belage seg på mange år i fengsel for narkotikasalg. 

På filmpremieren «Red 2» i Los Angeles torsdag kveld viste Zeta-Jones at hun ikke lar seg knekke. Tobarnsmoren så sunn og frisk ut og så ut til å ha tilbrakt mye tid på treningsstudio. I en stroppeløs sort blondekjole viste 43-åringen frem sin veltrente figur, som langt yngre kvinner vil misunne henne. 

Kjolen fremhevet skuespillerens flotte armmuskler og den dristige splitten viste frem hennes veltrente ben. 

I «Red 2» spiller Jones en spion som innleder et romantisk forhold til Bruce Willis' rollefigur Frank Moses. Medspillerne Helen Mirren og Mary Louise Parker, John Malkovich og Bruce Willis var selvsagt også tilstede torsdag kveld. 

LES OGSÅ: Lovpriser sin syke kone