Mer sex i «nye» Millennium

TV 2 viser hete scener kino-publikum ikke fikk se...

MER SEX: I tv-serieutgaven av «Millennium»-trilogien vil seerne få se flere scener mellom rollefigurene Mikael Blomkvist og Erika Berger. Blant annet en het sexscene.  Foto: SVT
MER SEX: I tv-serieutgaven av «Millennium»-trilogien vil seerne få se flere scener mellom rollefigurene Mikael Blomkvist og Erika Berger. Blant annet en het sexscene. Foto: SVT Vis mer
SEHER.NO:  Filmmatiseringen av Stieg Larssons «Millennium»-trilogi har gått sin seiersgang over norske og svenske kinolerreter de siste årene.

Og nå kan nordmenn snart få se den forlengede tv-serie versjonen av filmene.

TV 2 har nemlig sikret seg rettighetene til serien basert på suksessfilmene. Og ifølge VG skal sendingene, som består av 12 episoder starte til høsten.
 
I Sverige har tv-versjonen, som hadde premiere lørdag, allerede fått mye oppmerksomhet, blant annet på grunn av de hete scenene mellom hovedrolleinnehaver Michael Nyqvist (49) og Lena Endre (55).

Serien inneholder nemlig flere sekvenser som ble klippet bort i filmene, deriblant en het sexscene mellom rollefigurene Mikael Blomkvist og Erika Berger, skriver Aftonbladet.

Ifølge Sören Staermose, produsent for «Millennium»-trilogien, vil seerne kunne glede seg over mer ekstramateriale og dybde i tv-versjonen.

- Det er mye ekstramateriale som å glede seg til. I filmene fikk ingenting dra fokus vekk fra forholdet mellom Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander. Men i tv-versjonen følger vi kjærlighetsaffæren mellom Blomkvist og Erika Berger mer, sier han til Aftonbladet.

Også hovedrolleinnehaver Michael Nyqvist er fornøyd med at det er mer stoff i tv-serien. Skuespilleren ble nemlig veldig skuffet da sexscenen mellom han og Endre ble fjernet i filmen.

- Vi var alle lei oss for at det ikke kom med i filmen. Moralen og forholdet mellom dem er en stor del av historien. Den er også morsom. Drømmen for mange: man har litt sex, jobber sammen, er ikke sjalu. Det er det vel ingen som har lykkes med, utenom Mikael Blomkvist og Erika Berger, har skuespilleren tidligere uttalt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: - Skammet seg over egen film