Linni Meister:

- Mer sårbar og følsom

Avslører detaljer om forholdet.

FORELSKET: Linni Meister og kjæresten Morten Rognstad er stormende forelsket. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORELSKET: Linni Meister og kjæresten Morten Rognstad er stormende forelsket. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i år tok Linni Meister (36) TV-seerne med på leting etter den store kjærligheten i realityprogrammet «Linni søker drømmeprinsen». Der kjempet elleve menn om 36-åringens hjerte.

Den store kjærligheten fant hun, men ikke med en av de elleve frierne. Etter innspilling falt hun nemlig for sin beste venn Morten Rognstad (44).

REALITY AWARDS: Linni Meister og Morten Rognstad stakk av med «Årets romanse» på Reality Awards og forseglet prisen med et kyss. Video: Reality Awards Vis mer

TV-profilen har vært åpen om at forholdet har vært turbulent. I perioder skal det ha vært så tøft at de har vurdert å gå tilbake til å bare være bestevenner.

Til Se og Hør kan Meister fortelle at de ikke har gitt opp, og jobbet hardt for at det skal fungere.

- Man må jo jobbe for ekte kjærlighet, for jeg føler mange gir opp for lett i dag, mener TV-profilen.

I TÅRER: Linni Meister åpner opp i «Linnis univers». Video: Discovery+ Vis mer

Videre kan Meister fortelle at det å gå fra bestevenner til kjærester ikke er bare-bare:

- Det er nye regler og man vet alt om hverandre. Det blir en helt ny greie. Så jeg var innmari redd for at vi ikke skulle greie å holde på det kule fra vennskapet.

- Man åpner seg mer og viser noen sider man ikke viste da man bare var bestekompiser. Man er mer sårbar og følsom og man har sex - som «by the way» har vært helt «amazing». Vi har verdens beste kjemi, legger hun til.

«LINNIS UNIVERS»: Da Linni Meister og kjæresten Morten er på tur i Monaco, får Linni en skremmende opplevelse. Video: Discovery+ / Rød Løper. Klipp: Anna Celine Hanisch Vis mer

For sexen er en av de store fordelene ved å bli sammen med bestevennen sin betror Meister seg til Se og Hør.

- Jeg husker første gang vi skulle ha sex. Jeg tenkte: «ånei, tenk om det er skikkelig kleint». Men så er man så trygg på hverandre og kjenner hverandre så godt. Så man tør å prate om hva man liker og ikke liker. Det er den beste sexen jeg noen gang har hatt.

«LINNIS UNIVERS»: Linni Meister og kjæresten Morten møter på utfordringer i forholdet. Video: Discovery+. Vis mer

Det å være trygg og glad i et menneske er det beste forteller hun videre.

- Jeg anbefaler alle å ha sex med bestevennen sin, ler Meister.

- Men hvordan går det med deg og Morten nå da?

- Akkurat nå er vi på et godt sted. Vi har fått snakket sammen ordentlig, og sagt at enten så er vi «all in» eller så er vi «all out».

«LINNIS UNIVERS»: I serien «Linnis univers» på Discovery+ åpner Linni Meister opp dørene til sitt travle hverdagsliv. I serien røper hun en litt intim detalj som er blitt veldig viktig for henne. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Nå har vi virkelig lært å kjenne på godt og vondt. Nå er vi enige om at vi skal fortsette som kjærester, så får det som skjer skje, avslutter hun.

LES OGSÅ: Kardashian oppdaget norske Melina (25)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer