- Mer ro med barn nummer to

Marian Saastad Ottesen er mye mer avslappet under sitt andre svangerskap.

SEOGHØR.NO: Snart blir skuespillerparet Marian Saastad Ottesen (37) og Nils Jørgen Kaalstad (35) foreldre på nytt. I bryllupet til fiolinist Marte Krogh i februar avslørte skuespilleren at hun venter sitt andre barn, og forteller nå at hun er mye mer avslappet siden hun har vært gjennom det samme en gang tidligere.

- Jeg tar det mye mer med ro denne gangen. Alt er egentlig på plass. Vi har et barn fra før og da var det veldig mye forberedelser. Nå er det egentlig bare å hente frem de gamle tingene og legge frem i skapet, sier hun til Seoghør.no.

I 2011 fikk kjendisparet sønnen Hjalmar Aleksander.

STRUTTET: Marian Saastad Ottesen venter sitt andre barn, men vil ikke avsløre kjønn eller termin. Foto: Espen Solli/Seoghør
STRUTTET: Marian Saastad Ottesen venter sitt andre barn, men vil ikke avsløre kjønn eller termin. Foto: Espen Solli/Seoghør Vis mer

Selv om Ottesen nærmer seg termin er hun i full gang med innspillingen av «Lilyhammer» med blant andre Steven Van Zandt og Trond Fausa Aurvåg.Serien plukket med seg pris for årets TV-drama under Gullruten i Bergen og nå venter fans over hele verden på sesong tre av mafia-dramaet.

- Vi har det veldig gøy på sett. Det er fantastisk å få være med og jeg håper det blir mange flere sesonger, sier Marian som blir godt tatt vare på av kollegaene.

- Det går veldig bra med graviditeten. Det er fine crew og produsenter som passer godt på meg.

DEBUTERTE MAGEN: I februar kunne ikke Marian skjule at hun var venter barn da hun ankom Marte Kroghs bryllup sammen med kjæresten Nils Jørgen Kaalstad.
DEBUTERTE MAGEN: I februar kunne ikke Marian skjule at hun var venter barn da hun ankom Marte Kroghs bryllup sammen med kjæresten Nils Jørgen Kaalstad. Vis mer

Tirsdag kveld strålte blondinen på den røde løperen da Marthe Kveli Valeberg viste sin kolleksjon for MagMaLou. Gravidemagen skaper ingen problemer for skuespilleren som hadde pyntet seg i en sort kjole fra Nina Jarebrink.

- Jeg har gått opp et par størrelser for å få plass til magen. Jeg bare justerer passformen litt for jeg synes ikke gravideklær-utvalget er så spennende, sier Marian.

Se kjendisene på den røde løperen og klipp fra MagMaLous motevisning her:

LES OGSÅ: Gikk motevisning med kjendisforeldrene i salen