Mer populært en «Idol» og «Skal vi danse»

... og det til sammen.

POPULÆRT: Melodi Grand Prix er populært blant oddstipperne. Her fra da Alexander Rybak vant Norgesfinalen i 2009. Foto: STELLA PICTURES
POPULÆRT: Melodi Grand Prix er populært blant oddstipperne. Her fra da Alexander Rybak vant Norgesfinalen i 2009. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen er for tredje året på rad Norges heteste TV-program hos oddstipperne, i følge Unibet, Europas største nettspillselskap.

På en suveren førsteplass ligger den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen, tett etterfulgt av den norske finalen og delfinalerundene. Idol har i år tapt seg litt, men slår Skal vi danse med god margin.

- Sang- og dansekonkurranser er populære spillobjekter for alle de store, internasjonale spillselskapene. Både før delfinaler og finaler, og ikke minst underveis i programmet, er det mulig å satse penger på deltagerne. Spesielt live-oddsen er populær, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

I følge Hanssen har selskapet en omsetning på høyde med de mest attraktive fotballkampene i England, Spania og Champions League, under den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix.

- De norske programmene er populære spillobjekter hos norske gamblere, og det sier ikke så rent lite om Melodi Grand prix sin status i Norge, når de norske delfinalene er mer populære enn både Idol og Skal vi Danse til sammen, mener Hanssen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Venstre-politikeren flytter til India

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer