<strong>OPPTATT MED MOBILEN:</strong> Francesco Totti ignorerte konas forsøk på å flørte med ham, da han leste meldinger på sin mobiltelefonen under strandturen i Miami. Foto: STELLA PICTURES
OPPTATT MED MOBILEN: Francesco Totti ignorerte konas forsøk på å flørte med ham, da han leste meldinger på sin mobiltelefonen under strandturen i Miami. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Mer opptatt av mobilen enn kona

Fotballstjernen var ikke interessert i å se hva som var under sommerkjolen...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den italienske fotball-stjernen Francesco Totti (35) ble etter flere år på landslaget vraket foran årets europamesterskap, som for tiden spilles i Polen og Ukraina.

Men Totti - som tidligere har vært lagkamerat med norske John Arne Riise i klubben AS Roma - så ikke ut til å deppe, da han i helgen slappet av på den berømte stranden Miami Beach i den amerikanske delstaten Florida.

Med på turen var også Tottis modell-kone Ilary Blasi, som fikk mange beundrende blikk fra de andre mennene på stranda, da hun flørtet med å trekke opp sin kjole foran ektemannen.


De skuelystne måtte imidlertid klype seg i armen, da Totti ikke lot til å merke konas forsøk på å oppnå kontakt. Samtidig som hun lekte foran ham, satt han nemlig med blikket stivt rettet mot sin mobil.

Kanskje var det oppdateringer om kampen mellom hans hjemland Italia og regjerende verdensmester i fotball, Spania, som trakk til seg oppmerksomheten?

Kampen endte til slutt 1-1.

- Han holder et øye på Italias landslag i EM, men vil nok bli tilgitt for å følge litt med på kona også, skriver The Sun i en kommentar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: J-Lo spiller fotball i høye hæler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer