SAMMEN: Ashley og Cheryl giftet seg i juli i fjor. Allikevel stanser ikke homoryktene rundt Chelsea-spilleren. Foto: All Over Press
SAMMEN: Ashley og Cheryl giftet seg i juli i fjor. Allikevel stanser ikke homoryktene rundt Chelsea-spilleren. Foto: All Over PressVis mer

- Mer ødeleggende for meg

Cheryl Cole hater homosnakk rundt ektemannen Ashley.

SEHER.NO: Cheryl Cole, som du kanskje kjenner best som vokalisten Cheryl Tweedy i jentegruppa Girls Aloud, er lei av homseryktene rundt ektemannen Ashley Cole. Ashley spiller for Chelsea og det engelske landslaget.

Den 23 år gamle jenta, som het Tweedy til etternavn før bryllupet, forteller Contactmusic at hun ofte blir stoppet på gata med spørsmål om mannen egentlig er homofil, skriver Ekstrabladet.

LES OGSÅ: "Prison Break"-stjerne sliter med homorykter

- Først lo jeg av beskyldningene fordi de var så latterlige. Men Ashley lo ikke, forteller hun.

- Jeg har vært der for ham når folk har konfrontert ham med homoryktene på gaten. Han sier at det ikke gjør ham noe, men jeg vet innerst inne at det ikke stemmer.

- For å være helt ærlig, så er det mer ødeleggende for meg enn for ham, fordi jeg elsker ham og vet hva han gjennomgår, sier hun.

SE HER: Hemmelig bryllup for Cole

Det var i juni at Cole mottok en unnskyldning fra de engelske tabloidavisene News of the World og The Sun etter en rekke artikler der det ble skrevet at fotballspilleren hadde deltatt i en homseorgie, skriver Pinknews.co.uk, som også skrev om saken - uten å bli saksøkt.

Chelsea-spilleren har også blitt utsatt for homohat fra Arsenal-fans som ikke likte at han gikk til den rivaliserende London-klubben i august i fjor, avslutter Ekstrabladet ...