MED PÅ TRE: Både Vanessa Hudgens og Ashely Tisdale skal ha sagt ja til å være med i "High School Musical 3". Foto: All Over Press
MED PÅ TRE: Både Vanessa Hudgens og Ashely Tisdale skal ha sagt ja til å være med i "High School Musical 3". Foto: All Over PressVis mer

Mer musikal for Vanessa

Vanessa Hudgens har sagt ja til å være med på "High School Musical 3".

SEHER.NO: Supersøte Vanessa Hudgens (18) skal ha sagt ja til å være med i den tredje "High School Musical"-filmen, skriver Us Magazine.


Både Hudgens og medskuespillerinne Ashely Tisdale (22) skal spille de samme rollefigurene i musikal-oppfølgeren, og det ryktes nå at Disney skal ha gitt de to en betraktelig lønnsøkning.


- Vanessa er sikret i filmen. Hun er veldig fornøyd med at avtalen er i boks. Kontrakten skal signere i løpet av de førstkommende ukene, sier en kilde nær Hudgens.


Også venner av Tisdale bekrefter at hun stiller i filmen.


- Ja, den avtale er egentlig fastslått, så det er gjort, sier de.


Det verserte lenge rykter om at Hudgens nakenbilde-skandale tidligere i høst hadde ødelagt mulighetene hennes for å få rollen i oppfølgerfilmen, og at skuespillerinnen ville bli erstattet.


Men disse spekulasjonene ser altså ut til å være falske.


- Jeg er utrolig flau og angrer på at jeg noensinne tok de bildene, sa Hudgens den gang skandalenyheten sprakk.


Disney på sin side gikk ut og sa at de håpet hun hadde fått seg en verdifull lærepenge.


Opptakene til "High School Musical 3", som er den første av filmene som vil bli vist på kino, skal begynne i januar neste år og spørsmålet er nå om resten av det originalet skuespillerteamet også blir med.


- Det blir fortsatt gjennomført forhandlinger med de andre skuespillerene, så vi har ingen videre kommentarer, har en Disney talsperson uttalt.


En kilde sier likevel at det mest sannsynlig ser ut til at Hudgens skuespillerkjæreste både i filmene og virkeligheten, Zac Efron, også gjenopptar sin rolle i filmen.


LES OGSÅ: - Hudgens avkledd igjen?