Mer moteslakt for Aguilera

Sangeren Christina Aguilera får stadig mer kritikk for utseendet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Christina Aguilera (31) har fått mye kritikk den siste tiden, både for sin nye figur og for klesvalgene. 

Mange har påpekt at sangeren ikke lenger klarer å kle seg nå som hun har gått opp flere størrelser. Det er ingen fred å få for Aguilera som nå også får kritikk for sveisen. 

«Hun er kjent for eksentriske motevalg og utenomjordiske hårfrisyrer og på mandag fortsatt Christina Aguilera den merkelige trenden» skriver Daily Mail.

Ettbarnsmoren har allerede fått kritikk for å farget halve håret rosa, og under et intervju med TV-showet Extra hadde hun flettet håret på den ene siden. 

Men håret er ikke det eneste som får slakt. 


«Genie in a Bottle-sangeren begrenset ikke den overdrevende stilen til håret, hun forsikret seg også om at resten av antrekket tiltrakk oppmerksomhet. Hun viste frem kurvene i et par stramme, stjernemønstrete jeans, kombinert med hvit t-skjorte og skinnjakke»

Aguilera selv har sagt at hun elsker den nye kroppen sin, og at hun aldri passet med en tynn figur.

- Jeg elsker den nye kroppen min. Uansett om folk elsker det eller hater det, så er dette den personen jeg er nå, har hun fortalt magasinet People.  

Popstjernen fikk også totalslakt for den lilla Alexander Wang-kjolen hun brukte da hun annonserte nominasjonene på American Music Awards.  

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- «The Voice»-dommeren viste kurvene sine da hun annonserte de nominerte i den 40-ende årlige American Music Awards i Los Angeles tirsdag ettermiddag. Hun gikk uten BH i en lite flatterende åletrang lilla kjole og her er bildene fra motekatastrofen, skriver nettstedet Radaronline. 

Heldigvis finnes det også de som forsvarer stjernen. Kjæresten Matthew Rutler er svært fornøyd med Aguileras nye figur. 

- Matt er fornøyd med hvordan hun ser ut, uansett. Selv da hun var tyngre sa han «Jeg synes hun ser strålende ut», sier en venn av Rutler til Us Weekly. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klinte til for fotografene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer