«Farmen»-krangel:

- Mer lei meg enn sint

«Farmen»-deltaker innrømmer å ha blitt pinlig berørt etter å ha blitt skjelt ut på TV. - Lei av den dritten din, var noen av ordene som falt.

DÅRLIG STEMNING: Det ble mildt sagt ampert mellom Lasse Fredheim og Henrik Eijsink i onsdagens «Farmen». Foto: Anton Soggiu / TV 2
DÅRLIG STEMNING: Det ble mildt sagt ampert mellom Lasse Fredheim og Henrik Eijsink i onsdagens «Farmen». Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under onsdagens «Farmen»-episode var det duket for finalen av «Torpet». Der gikk Lasse Fredheim (26) av med seieren og ble en fullverdig «Farmen»-deltaker.

I forkant av finalen ble det derimot mye bråk rundt «Torpet»-utfordrer Fredheim da han prioriterte å lade opp til finalen, i stedet for å hjelpe til med ukesoppdraget.

26-åringen stakk av med gårdsboka, noe som gjorde at de to andre «Torpet»-utfordrerne, Dagny Vartdal (50) og Robert Michael Scott (55), ikke fikk mulighet til å lese seg opp før finalen, som bestod av en kunnskapsløype.

Dette falt ikke i god jord hos storbonde Henrik Eijsink (26), som valgte å skjelle ut Fredheim for oppførselen.

- Storbondens ord er lov. Du har oppført deg så ufyselig de siste dagene. Jeg er lei av den dritten din, utbryter Eijsink til Fredheim, som ikke ønsket å dele gårdsboken med Vartdal.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Cristian Brennhovd er uenig med de andre deltakerne da de skal handle inn til middag. Video: Discovery + Vis mer

- Ble flau

Til Se og Hør erkjenner Fredheim at det var ubehagelig å bli skjelt ut av storbonden.

- Jeg ble egentlig litt flau når han sa det, det gikk fra null til hundre. Jeg har og hadde så mye respekt for Henrik, så jeg husker at det stakk mye dypere at han sa det, enn hvis noen andre hadde sagt det.

Han forteller videre at både han og Eijsink sa et par ting de ikke hadde trengt å si til hverandre.

I etterkant av finalen ble Fredheim valgt som førstekjempe av den samme storbonden.

- Det var en antiklimaks av en dag, det skulle være den lykkeligste dagen på «Farmen» der jeg vant «Torpet»-finalen, men så går det en time også blir jeg valgt til førstekjempe. Når man blir førstekjempe har man allerede en fot utenfor gården, og jeg hadde allerede kjempet meg inn fra «Torpet» så blir jeg førstekjempe, sier han og legger til:

- Men det var egentlig litt forventa fordi jeg selv var med å lage avtalen de første ukene om at «Torpet»-vinneren skulle bli førstekjempe, så det måtte vel skje.

Førstekjempen, som nå må ut i kamp på søndag, forteller til Se og Hør at det å bli akkurat det var noe av det tøffeste på hele «Farmen».

- Du føler deg litt uønska på gården, og i tillegg når Henrik sier at jeg skaper dårlig stemning. Det er ikke den personen jeg ønsker å være, jeg vil skape god stemning. Det var en veldig rar følelse.

26-åringen skulle ønske at han taklet det å bli førstekjempe bedre.

- Jeg ble egentlig mer lei meg enn sint. Jeg hadde ikke lyst til å være der, jeg så på det som et stort nederlag.

DØDSBUDSKAP: Maymona trekker seg fra «Farmen» etter å ha fått høre om farens dødsfall. Bilder: TV 2. Video: Rød Løper. Vis mer

Forsterkede følelser

Den 26 år gamle storbonden ser tilbake på situasjonen som svært ubehagelig.

- Jeg var glad for at Lasse kom inn, men i løpet av få dager tilbake på gården følte jeg at Lasse ikke var helt den jeg husket, sier Eijsink og legger til:

- Jeg skjønte at han var helt fokusert på sine egne ting, han var jo egentlig bare stressa for å vinne den kampen.

Samtidig følte Eijsink at oppførselen til Fredheim påvirket stemningen i gruppa.

- Jeg husker jeg følte på at mange i gruppa ikke gadd å jobbe når Lasse ikke gadd å jobbe. Det skapte dårlig stemning i gruppa at han fokuserte på seg selv akkurat da. Det gikk utover motivasjonen til de andre, sier han til Se og Hør.

Storbonden forteller at følelsene blir veldig forsterket inne på gården, og derfor gruet han seg til å se dagens «Farmen»-episode.

- Det ser surrealistisk ut at vi krangler så mye når jeg ser det utenfra nå. Der inne føles det som de største tingene i verden, avslutter han.

LES OGSÅ: - Dummet meg skikkelig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer