Aksel Lund Svindal:

- Mer komplisert enn jeg trodde

Aksel Lund Svindal måtte operere.

HAR OPERERT: Aksel Lund Svindal har operert hånden. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
HAR OPERERT: Aksel Lund Svindal har operert hånden. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Aksel Lund Svindal skadet hånden sin da han falt på Super G-trening i Copper Mountain i forgårs.

- Selv om jeg staker litt dårligere taper jeg ikke så mye på start, så det er et alternativ som fungerer veldig bra, sa en positiv Svindal til NRK.

Lund Svindal skadet tommelen i fallet, og nå melder han at det krevde operasjon.

«En liten krasj på torsdag. En liten skade i hånden, men det er litt mer komplisert enn jeg trodde. Så jeg bestemte meg for å ha en operasjon i dag», skriver Lund Svindal blant annet.

«Det er et tilbakefall, men det er fortsatt veldig mulig med renn i nær framtid», skriver han videre, før han spør hvordan det går med hånden til Felix Neureuther.

Neureuther, som planla comeback i søndagens verdenscupslalåm i Levi, har også pådratt seg et brudd i tommelen på trening.

- Jeg brakk tommelen etter å ha fått den ut av ledd under dagens trening. Jeg vil få den operert når jeg kommer tilbake til Tyskland, skev han på sin Facebook-side ifølge NTB.

- Det vil bli vanskelig å konkurrere søndag, men jeg skal forsøke, skrev Neureuther videre.

Aksel Lund Svindal skulle etter planen sesongdebutere neste lørdag. Det er uvisst hva som nå skjer etter operasjonen, og om han rekker rennet.

«Operasjonen har gått bra. Han er i de beste hender. Start vet vi litt seinere», skriver sportssjef Claus Ryste i en sms til Dagbladet.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.

LES OGSÅ: - En ny stjerne er virkelig født