KLAFF: Linn Skåber skulle "hoppe etter Wirkola", men det gikk ikke verre enn at hun nå er nominert til tre Komipriser. Foto: Seher.no
KLAFF: Linn Skåber skulle "hoppe etter Wirkola", men det gikk ikke verre enn at hun nå er nominert til tre Komipriser. Foto: Seher.noVis mer

Mer "hjerte" fra Skåber

Tre ganger Komiprisnominerte Linn med ny sesong til høsten.

SEHER.NO: Linn Skåber er nominert til tre komipriser, men uansett hvordan det går så har hun tre store prosjekter klare til høsten.

Den mye omtalte overtakelsen av Anne-Kat Hærlands plass i "Nytt på nytt" har gått smertefritt, og hun er klar for mer nyhetsmoro til høsten. I tillegg er hun premieklar med "Vi menn", et stykke som hun har skrevet sammen med Shabana Rehman.

Til det har de rekruttert kjente navn som Dennis Storhøi, Johannes Joner og Anders Hatlo, og det delvis humoristiske stykket skal handle om verden sett fra menns ståsted.

Og sist men ikke minst, til høsten kommer også hennes hjertebarn "Hjerte til hjerte" liksom-realityen som sjarmerte TV-seerne. Linn Skåber spiller seg selv som en som er svært selvsentrert, oppmerksomhetssyk og på grensen til lystløgner. Men Skåber har sympati for sin rollefigur.

- Jeg tenker aldri at hun er slem. Hun bærer på mye usikkerhet overfor menneskene som omgir henne, og føler hun må bevise noe. Antageligvis er det mye slik redsel i mange mennesker, sier hun til Dagbladet.

Men selv om Skåber blir å se flere ganger i uka på TV og teater vil ikke komikeren se seg selv.

- Jeg har vel alltid gått rundt og trodd jeg var penere enn jeg er. Jeg trenger ikke å få det bekreftet at det ikke er slik. Da er det bedre å leve i villfarelsen om at jeg ser ut som Vendela, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: Bjørnov kan bli årets morsomste