«Maskorama»:

- Mer galskap

Marion Ravn tror årets «Maskorama» vil overgå suksessen fra i fjor.

SUKSESS: I fjor ble «Maskorama» en seerfavoritt. I november er det duket for sesong to. Foto: NRK
SUKSESS: I fjor ble «Maskorama» en seerfavoritt. I november er det duket for sesong to. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets «Maskorama» ble en braksuksess. Millioner av nordmenn slang seg ned i sofaen på lørdagene - klare for å se blant andre en syngende enhjørning, et troll og en ravn underholde.

En etter en måtte la masken falle etter hvert som konkurransen gikk mot slutten. Til slutt var det artist Ulrikke Brandstorp (26) som stakk av med seieren. Hun gjemte seg bak masken til trollet.

Med de elleville seertallene og de utallige spekulasjonene fra både dommerpanelet og seerne kunne ikke NRK gjøre annet enn å gi TV-programmet grønt lys for en andre sesong.

SJOKKDELTAKER: Det var til alles store overraskelse da det ble avslørt av «Phoenixen» i amerikanske «Maskorama» var Caitlyn Jenner. Video: Se og Hør. Vis mer

Detektivpanelet Marion Ravn (37), Nicolay Ramm (32) og Jan Thomas (54) blir selvsagt også å se også i neste runde. Med på lasset er også programleder Silje Nordnes (36).

Førstnevnte var nylig gjest på «Allsang på grensen», og der kunne hun avsløre hva hun mener seerne kan forvente i sesong to.

Større og bedre

Overfor TV 2 legger ikke Ravn skjul på at hun syntes det var sykt gøy å være dommer i fjor, og at mange kom bort til henne for å gjette hvem som befant seg under maskene. «Maskorama»-feberen herjet i hele landet.

Det har gjort at det er store forventninger til årets sesong, og ikke minst - hvem som skal prøve å lure oss denne gangen.

GULLRUTE: «Maskorama» fikk prisen for årets beste underholdning under Gullruten i mai. Foto: Espen Solli/TV 2
GULLRUTE: «Maskorama» fikk prisen for årets beste underholdning under Gullruten i mai. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Produksjonen er svært hemmelighetsfulle, og heller ikke panelet vet hvordan det blir denne gangen.

- Jeg vet ingenting. Men jeg tror at seerne kan forvente seg enda mer galskap enn i fjor. Nå tror jeg at de har fått blod på tann, så det blir sikkert fantastiske kostymer og svære navn som er inni dem. Jeg tror det bare blir enda større og bedre enn i fjor, forteller 37-åringen til TV 2.

VIKING: Morten Harket viste seg å være "Vikingen" i den britiske versjonen av "Maskorama", "Tha masked singer". Video: ITV Vis mer

På spørsmål om hvem hun håper skjuler seg i de elleville kostymene, svarer hun:

- Kanskje Erna Solberg stiller opp? Det hadde vært gøy. Det hadde vært gøy hvis det var noen skikkelig kjente folk som man aldri hadde trodd skulle si ja til noe sånt. Kanskje Jon Almaas? sier hun før hun legger til:

- Kanskje det er noen artister på «Allsang på grensen»i dag som skal være med? Kanskje Alexander Rybak? Hvem vet.

Marion Ravn har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Nye høyder

Ravns detektivkollega, Jan Thomas, har tidligere uttalt til Se og Hør at suksessen kom noe uventet, og at han gleder seg til ny sesong. Ifølge ham dukker programmet opp på TV-skjermen i november.

- Det er helt utrolig. Det «Maskorama»-fenomenet tror jeg tok oss alle litt på senga. Det er utrolig gøy. Så nå går man selvfølgelig allerede rundt og begynner å gruble, fortalte han, og fortsatte:

- Jeg tror NRK, de som er på scenen og publikum kommer til å ta årets «Maskorama» til nye høyder.

SUKSESS: Markus Bailey, eller «elgen», kom på andreplass i NRK-suksessen «Maskorama». Her røper han flere hemmeligheter fra den mystiske produksjonen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

Selv drømmer Jan Thomas om å se svenske Carola Häggkvist (54) og prinsesse Märtha Louise (49) på scenen.

- Gunhild Stordalen hadde også vært kjempeartig. Petter Pilgaard skulle jeg gjerne hatt med. Aqua-Lene også. Jeg har hørt rykter om at de koser seg med castingprosessen i NRK i hvert fall, la han til.

LES OGSÅ: Hardt ut: - Ligner ikke grisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer