FORNØYD MED UTSEENDET: Kendra Wilkinson elsker kroppen sin etter at hun har blitt mor. Foto: All Over Press
FORNØYD MED UTSEENDET: Kendra Wilkinson elsker kroppen sin etter at hun har blitt mor. Foto: All Over PressVis mer

Mer fornøyd med kroppen etter to fødsler

Kendra Wilkinson er mer fornøyd med kroppen etter to barnefødsler enn da hun var kjæreste med Hugh Hefner og poserte naken for Playboy.

SEOGHØR.NO: I fire år bodde Kendra Wilkinson (30) på Playboy Mansion sammen med Holly Madison (35) og Bridget Marquardt (41) som en av Hugh Hefners tre kjærester.

Mye av oppholdet ble godt dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door», og her fremsto det som om jentene levde et svært glamorøst liv i idylliske omgivelser i Beverly Hills i Los Angeles.

Den gang trente Kendra fanatisk og stilte opp på flere nakenbilder i Playboy.

Men livet som Hefners kjæreste er for lengst et tilbakelagt kapittel.

I dag er nemlig Kendra gift med den tidligere amerikanske fotball-stjernen Hank Beskett (32) og sammen har de sønnen Hank IV (5) og datteren Alijah (13 mnd).

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNER: Fra 2005 til 2009 bodde Kendra på Playboy Mansion som Hugh Hefners kjæreste sammen med Holly Madison og Bridget Marquardt. Bildet er tatt fra en fest i 2006. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Fra 2005 til 2009 bodde Kendra på Playboy Mansion som Hugh Hefners kjæreste sammen med Holly Madison og Bridget Marquardt. Bildet er tatt fra en fest i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prøver ikke være perfekt lenger

Nå avslører reality-stjernen at etter at hun ble mor er hun er mer komfortabel og fornøyd med kroppen enn hun noen gang har vært tidligere.

- Jeg er en kvinne nå. Den gang var jeg en jente. Selv om jeg var i Playboy på den tiden, så har jeg drømmekroppen nå. Jeg utfyller jeansene mine og har fått den rumpa jeg alltid ønsket meg, forteller hun til People.com.

Realitystjernen ønsker likevel ikke å ta på seg en bikini i nærmeste fremtid fordi hun har en navlebrokk hun vil fjerne ved et kirurgisk inngrep først, men Kendra er godt fornøyd uansett.

- Jeg prøver ikke å være perfekt lenger eller å dra på trening hver eneste dag. Jeg elsker å grille og å spise. Nå som jeg har kommet i 30-årene vil jeg bli enda mer balansert. Jeg kommer til å lytte til kroppen min, men jeg vil også forsette å spise.

Saken fortsetter under bildet.

MER PÅKLEDD: Kendra Wilkinson på rød løper i  Hollywood i mai i år. Foto: NTB Scanpix
MER PÅKLEDD: Kendra Wilkinson på rød løper i Hollywood i mai i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wilkinsons filosofi for å holde seg i form mens hun sjonglerer morsrollen er enkel, men effektiv, ifølge henne selv.

- Om sommeren liker jeg å være utendørs. Det er livsstilen min. Alle utendørsaktiviteter er trening, forteller hun og legger til at hele familien ofte drar på turer i fjellet eller til stranden.

I tillegg får hun hjelp av en personlige trener.

- Vi går mye, og spiller tennis og golf. Om vinteren liker jeg å være i treningsstudio eller gå på hot yoga. Jeg trener på et gym i 45 minutter tre ganger i uka. Ettersom jeg har to barn må jeg spare litt energi til dem også, sier hun til People.

Saken fortsetter under bildene.

HELE FAMILIEN: Kendra og Hank liker å holde en aktiv livsstil utendørs med barna Hank Jr og Alijah. Foto: NTB Scanpix
HELE FAMILIEN: Kendra og Hank liker å holde en aktiv livsstil utendørs med barna Hank Jr og Alijah. Foto: NTB Scanpix Vis mer

KOS PÅ TUR: En tur i fjellet er en av Kendra sine favoritter om sommeren. Foto: NTB Scanpix
KOS PÅ TUR: En tur i fjellet er en av Kendra sine favoritter om sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor, da Kendra var åtte måneder på vei med datteren, fant hun ut at ektemannen hadde vært utro med en transseksuell.

Måneden før fødselen og den første tiden etter at Alijah ble født var et mareritt for Kendra, som overraskende nok valgte å tilgi Hank til slutt.

Nå har paret jobbet seg videre fra sex-skandalen og holder på å bygge opp tilliten i forholdet igjen.

- Jeg er faktisk veldig glad for at Hank gikk gjennom dette for nå er han i stand til å lære barna hvordan det er å begå en feil og hvordan man skal gjøre det godt igjen, uttalte hun nylig til nettstedet.

LES OGSÅ: Kendra Wilkinson tjente 3,5 millioner på et halvt år som stripper