KJÆRLIGHETSFERIE: TV-stjernene Sofia Vergara og Joe Manganiello er for øyeblikket Hollywoods nyeste par. Den siste helgen i august tilbrakte de på et luksusresort i Cabo San Lucas i Mexico, for å pleie den ferske kjærligheten. Foto: Stella Pictures
KJÆRLIGHETSFERIE: TV-stjernene Sofia Vergara og Joe Manganiello er for øyeblikket Hollywoods nyeste par. Den siste helgen i august tilbrakte de på et luksusresort i Cabo San Lucas i Mexico, for å pleie den ferske kjærligheten. Foto: Stella PicturesVis mer

Mer forelsket enn noensinne

Sofia Vergara og Joe Manganiello delte romantiske feriebilder med fansen.

SEOGHØR.NO: I vår ble «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara (41) og «True Blood»-stjernen Joe Manganiello (37) kjærester, men det var ikke før i sommer at de to bekreftet at de var et par ved å la seg fotografere sammen hånd i hånd.

Nå har Vergara også delt feriebilder med fansen på Instagram, etter parets romantiske kjærlighetstur til Cabo San Lucas i Mexico denne uken.

I likhet med mange andre som poster feriebilder på sosiale medier, la hun mandag ut et bilde av lårene sine mot fra solstolen - med en «ukjent» legg i bakgrunnen. Flere fans spekulerte i om dette var Joe Manganiellos.

Dagen etter la hun ut et nytt bilde, som bekreftet at feriepartneren var nettopp den kjekke «True Blood»-stjernen:

Både Vergara og Manganiello har skrytt av hverandre på offentlige tilsteldninger, og det har aldri vært noen hemmelighet at 37-åringen har hatt Vergara som drømmedame i lang tid:

- Hun har «den latinamerikanske greia» gående. Hun har rumpa, kurvene, et vakkert ansikt og fantastisk hår. Hun er helt nydelig! Nå kommer jeg til å havne i trøbbel, og jeg vil ikke være en person som ødelegger noens forhold, for hun er jo forlovet, fortalte Manganiello til People i mai.

Se video av Manganiello og Vergara sammen på før-Emmyfesten i august:

Under Emmy-utdelingen i slutten av august fortalte Vergara til pressen hvorfor hun ikke tok med seg kjæresten på rød løper:

- Han er for hot, det var derfor jeg ikke tok ham med. Han er for hot og for høy. Han tar rett og slett opp for mye plass. Jeg sa til ham: «Hør her, Joe. Vær så snill å ikke bli med», sa hun spøkefullt ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Sofia Vergara brøt forlovelsen