Mer forelsket enn noen gang

«Ally McBeal»-stjernen Calista Flockhart klarte ikke bare å se på sønnens fotballkamp...

FORELSKET: Harrison Ford og Calista Flockhart flørtet tett på sidelinjen under fotballkampen til Calistas sønn Liam. Foto: All Over Press
FORELSKET: Harrison Ford og Calista Flockhart flørtet tett på sidelinjen under fotballkampen til Calistas sønn Liam. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: To år etter at de giftet seg, ser det ikke ut som om hvetebrødsdagene er over for Hollywood-stjernene Harrison Ford  (70) og Calista Flockhart (47).

Lørdag var de to sammen på sidelinjen for å se Calistas sønn Liam (11) spille en fotballkamp i Brentwood i Los Angeles, men skuespillerne brukte ifølge Daily Mail nesten mer tid på hverandre enn det som skjedde på banen.

«Indiana Jones»-stjernen Harrison Ford holdt hele tiden kjærlig rundt sin 23 år yngre kone - som er best kjent fra TV-seriene «Ally McBeal» og «Brothers & Sisters».


Og de to stjernene brydde seg ikke om nysgjerrige blikk fra de andre tilskuerne da de kysset hverandre i høstværet.

Harrison og Calista var imidlertid ikke de eneste kjendisene tilstede på fotballkampen.

Også trebarnsmoren Reese Witherspoon - kjent fra filmer som «Legally Blonde» og «Walk The Line» hadde tatt plass i en campingstol, for å heie på sin sønn Deacon.

Og bildene levner liten tvil om at både hun og Calista trives like bra som fotballmammaer som på den røde løperen...
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer