STADIG LIKE FORELSKET: Det kunstneriske stjerneparet Åse Kleveland og Oddvar Bull Tuhus er langt ifra lei av hverandre, etter over 30 års samliv. Her er de to på «Mot i brøsta»-premieren på Edderkoppen i Oslo i september 2014.  Foto: Stella Pictures
STADIG LIKE FORELSKET: Det kunstneriske stjerneparet Åse Kleveland og Oddvar Bull Tuhus er langt ifra lei av hverandre, etter over 30 års samliv. Her er de to på «Mot i brøsta»-premieren på Edderkoppen i Oslo i september 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mer forelsket enn noen gang

Åse Kleveland avslører hvordan hun og Oddvar Bull Tuhus bevarer kjærligheten etter over 30 år sammen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I 2014 annonserte kulturarbeider, tidligere kulturminister og artist Åse Kleveland (65) sitt musikalske comeback, og snart er hun klar med ny plate og turné.

Noe hun derimot ikke trenger noe comeback til, er forholdet hun har med mannen sin, regissør og filmskaper Oddvar Bull Tuhus (74). Det forteller paret til Her og Nå.

- Vi er like forelsket nå som da vi møttes. Og jeg tror hemmeligheten er å være snille mot hverandre, sier Kleveland til bladet.

Hun og Bull Tuhus har vært et par i over 30 år, og de siste årene har de støttet hverandre igjennom brystkreftdiagnosen den tidligere MGP-vinneren fikk i 2010.

KOSER SEG SAMMEN: Åse og Oddvar avbildes gjerne sammen på arrangementer som premierer og Aschehougs årlige hagefest. Her er paret på «Tre Musketerer»-premieren på Folketeateret i Oslo i februar.  Foto: Andreas Fadum
KOSER SEG SAMMEN: Åse og Oddvar avbildes gjerne sammen på arrangementer som premierer og Aschehougs årlige hagefest. Her er paret på «Tre Musketerer»-premieren på Folketeateret i Oslo i februar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Åse er utrolig allsidig. Intet område er henne fremmed. En kvinne med slike kvaliteter, er det lett å elske, understreker mannen hennes overfor Her og Nå - og legger til at han tror de to er mer forelsket i dag enn noen gang tidligere.

Åse Kleveland kan definitivt se tilbake på en mangslungen karriere, etter at hun slapp sitt første soloalbum som 16-åring. Hun har hatt en rekke prestisjefylte stillinger i politikk og kulturliv, men også blitt hyllet av Jens Pikenes og Penthouse Playboys.

Og gjennom flere tiår i offentligheten har den «evigunge» brunetten, som fyller 66 år neste uke, holdt stilen bemerkelsesverdig godt.

- Ta hånd om kropp, hode og hjerte livet igjennom. Skippertak fungerer ikke. Og jeg er bevisst på å ikke putte i meg alt mulig grabs, men spise sunt. Jeg er ikke noen treningsfanatiker, men jeg elsker turer i marka - og tar alltid trappene, fortalte hun til VG i 2012.

LANG KARRIERE: Svensk-norske Åse Kleveland avbildet på teateret Folkan i Stockholm i 1969.  Foto: Stella Pictures
LANG KARRIERE: Svensk-norske Åse Kleveland avbildet på teateret Folkan i Stockholm i 1969. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Er dette tidenes blinkskudd?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer