Adele:

- Mer enn nok å elske seg selv

Sangstjerna deler ærlige tanker på Instagram.

SINGEL: I april ble det kjent at Adele og ektemannen har gått hver til sitt. Det kommende året vil sangstjerna fokusere på seg selv. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: I april ble det kjent at Adele og ektemannen har gått hver til sitt. Det kommende året vil sangstjerna fokusere på seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april bekreftet sangstjerna Adeles (31) representanter overfor nyhetsbyrået AP at hun og ektemannen gjennom tre år, Simon Konecki (45), har gått hver til sitt.

Eksparet, som giftet seg i 2016, har sønnen Angelo (6) sammen. I uttalelsen sto det at «Hello»-sangeren og Konecki forplikter seg til å oppdra sin felles sønn med kjærlighet, og at de ikke ville gi noen ytterligere kommentarer om bruddet.

Nå har Adele tatt til Instagram for å fortelle fansen om det tøffe året hun har lagt bak seg. Det gjorde hun i forbindelse med sin 31-årsdag 5. mai.

BRUDD: Adele og ektemannen hadde vært sammen i sju år, og har sønnen Angelo sammen. Her er eksparet avbildet sammen med Bella Hadid og The Weeknd under Grammy-utdelingen i 2016. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Adele og ektemannen hadde vært sammen i sju år, og har sønnen Angelo sammen. Her er eksparet avbildet sammen med Bella Hadid og The Weeknd under Grammy-utdelingen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- 30 var en prøvelse

I innlegget, som er likt av nesten 2,6 millioner brukere, åpner Adele med å fortelle at det siste året har vært tungt.

- Dette er 31. Takk gud. 30 var en prøvelse, men jeg eier det, og prøver mitt beste å håndtere det, åpner sangstjerna det personlige innlegget med - der hun har lagt ved fire bilder av seg selv.

Videre forteller Adele at hun har forandret seg drastisk de siste åra, og at hun fortsatt er i endring. Det kommende året skal hun bruke til å fokusere på seg selv.

- 31 blir et stort år, og jeg skal bruke det på meg selv. For første gang på et tiår er jeg klar for å føle verden rundt meg og se opp, for en gangs skyld, skriver Adele.

Sangstjerna oppfordrer samtidig følgerne sine til å være snille mot seg selv, ta det med ro, se opp fra mobilen og le høyt så ofte man får mulighet.

- (...) Jeg har først nå innsett at det er mer en nok å elske seg selv, avslutter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Hyllet av fansen

Dette er det andre innlegget sangstjerna deler på Instagram siden skilsmissen ble kjent. Bildet hun la ut forrige uke var imidlertid av en mer humoristisk sort.

På bildet så man to versjoner av Adele, en der hun gråter, og en hvor hun peker mot kameraet. Mange tolket de to bildene som et svar på hvordan hun hadde det etter samlivsbruddet, spesielt med tanke på teksten som fulgte med de to bildene:

- Når du tar deg selv i følelsene dine, men så husker du hvem du er.

Fansen så ut til å sette stor pris på 31-åringens innlegg, og blant de over 21 000 kommentarene var det flere som takket henne for å hjelpe dem gjennom brudd.

- Dette er min inspirasjon gjennom bruddet, skrev en av sangerens fans.

Verner om privatlivet

Adele, som står bak låter som «Rolling in the Deep» og «Someone Like You», er en av Storbritannias mest suksessfulle artister. Hun er den første kvinnen, etter Beyoncé (37), til å vinne seks Grammy-priser på én og samme kveld.

Popstjerna er særdeles privat, og at hun og Konecki hadde giftet seg bekreftet hun ikke før i 2017, året etter bryllupet.

Avsløringen skjedde under en konsert i Australia, under framføringen av superhiten «Someone Like You».

- Jeg forsøkte å minnes hvordan jeg følte meg i begynnelsen av forholdet som inspirerte meg til å skrive denne sangen. For selv om et brudd kan føles bittert, forferdelig og kaotisk, er den følelsen du får første gang du faller for en person, verdens beste følelse. Jeg er avhengig av den følelsen, sa sangstjerna fra scenen.

- Jeg kan åpenbart ikke gå igjennom disse følelsene nå som jeg er gift. Jeg har funnet den rette, la hun deretter til.

Saken fortsetter nedenfor.

SUPERSTJERNE: Adele regnes som en av Storbritannias mest suksessfulle artister. Her er hun avbildet på scenen under Glastonbury-festivalen i 2016. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Adele regnes som en av Storbritannias mest suksessfulle artister. Her er hun avbildet på scenen under Glastonbury-festivalen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tydelig oppdragelse

Heller ikke sønnen Angelo snakker hun noe særlig om, og det finnes svært få bilder av den seks år gamle gutten.

I et intervju med OK! Magazine i 2016, fortalte hun imidlertid om hvordan hun ønsker å oppdra sønnen sin.

- Jeg oppdrar ham til å respektere kvinner, fortalte hun den gang, og la til:

- Han merker hvilken sterk kvinne jeg er hjemme, men også når han er med meg på jobb. Han er jo med meg overalt.

LES OGSÅ: Marion Ravn: - Jeg sto på bar bakke etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer