Adele:

- Mer enn nok å elske seg selv

Sangstjerna deler ærlige tanker på Instagram.

SINGEL: I april ble det kjent at Adele og ektemannen har gått hver til sitt. Det kommende året vil sangstjerna fokusere på seg selv. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: I april ble det kjent at Adele og ektemannen har gått hver til sitt. Det kommende året vil sangstjerna fokusere på seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april bekreftet sangstjerna Adeles (31) representanter overfor nyhetsbyrået AP at hun og ektemannen gjennom tre år, Simon Konecki (45), har gått hver til sitt.

Eksparet, som giftet seg i 2016, har sønnen Angelo (6) sammen. I uttalelsen sto det at «Hello»-sangeren og Konecki forplikter seg til å oppdra sin felles sønn med kjærlighet, og at de ikke ville gi noen ytterligere kommentarer om bruddet.

Nå har Adele tatt til Instagram for å fortelle fansen om det tøffe året hun har lagt bak seg. Det gjorde hun i forbindelse med sin 31-årsdag 5. mai.

- 30 var en prøvelse

I innlegget, som er likt av nesten 2,6 millioner brukere, åpner Adele med å fortelle at det siste året har vært tungt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer