Adele:

- Mer enn nok å elske seg selv

Sangstjerna deler ærlige tanker på Instagram.

SINGEL: I april ble det kjent at Adele og ektemannen har gått hver til sitt. Det kommende året vil sangstjerna fokusere på seg selv. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: I april ble det kjent at Adele og ektemannen har gått hver til sitt. Det kommende året vil sangstjerna fokusere på seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april bekreftet sangstjerna Adeles (31) representanter overfor nyhetsbyrået AP at hun og ektemannen gjennom tre år, Simon Konecki (45), har gått hver til sitt.

Eksparet, som giftet seg i 2016, har sønnen Angelo (6) sammen. I uttalelsen sto det at «Hello»-sangeren og Konecki forplikter seg til å oppdra sin felles sønn med kjærlighet, og at de ikke ville gi noen ytterligere kommentarer om bruddet.

Nå har Adele tatt til Instagram for å fortelle fansen om det tøffe året hun har lagt bak seg. Det gjorde hun i forbindelse med sin 31-årsdag 5. mai.

- 30 var en prøvelse

I innlegget, som er likt av nesten 2,6 millioner brukere, åpner Adele med å fortelle at det siste året har vært tungt.

- Dette er 31. Takk gud. 30 var en prøvelse, men jeg eier det, og prøver mitt beste å håndtere det, åpner sangstjerna det personlige innlegget med - der hun har lagt ved fire bilder av seg selv.

Videre forteller Adele at hun har forandret seg drastisk de siste åra, og at hun fortsatt er i endring. Det kommende året skal hun bruke til å fokusere på seg selv.

- 31 blir et stort år, og jeg skal bruke det på meg selv. For første gang på et tiår er jeg klar for å føle verden rundt meg og se opp, for en gangs skyld, skriver Adele.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer