STORFORNØYD: Den tidligere «The Voice»-deltageren er kjempefornøyd med tilbakemeldingen fra Jan Thomas. Foto: TV 2
STORFORNØYD: Den tidligere «The Voice»-deltageren er kjempefornøyd med tilbakemeldingen fra Jan Thomas. Foto: TV 2 Vis mer

- Mer enn en fembarnsmor kan forvente

Det ble ikke terningkast seks, men Heidi Blåsmo Frantzen storfornøyd med Jan Thomas-vurderingen i «Jeg fikk 6 av Jan Thomas»-konkurransen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «The Voice»-deltageren, Heidi Blåsmo Frantzen, var en av seks deltagere som klatret til topps i konkurransen «Jeg fikk 6 av Jan Thomas».

Det betyr at moteeksperten vurderer Blåsmo Frantzen. Jan Thomas triller en firer på terningen, og skriver følgende:

«Skal man så skal man! Når det er sagt, Heidi, så ville jeg stoppet med kun kjolen og eventuelt et enkelt sjal. Kjolen er fantastisk og fargen får deg til å gløde. Liker også smykkene du har valgt. Det blir bare litt mye med med den sorte «boa»-toppen og kontrastene blir litt vel sterke. Sort og rødt sammen blir ofte akkurat det.»


Du kan se denne månedens vinnerne av «Jeg fikk 6 av Jan Thomas» her!

Blåsmo Frantzen er strålende fornøyd med tilbakemeldingen.

- Dette var kjempeflott å høre, det hadde jeg virkelig ikke forestilt meg. Jeg er kjempefornøyd, sier hun til Seoghør.no.

Sangeren, som har fem barn, og ble bestemor for første gang i fjor, ønsker nå å sende en stor takk til alle som stemte henne frem i konkurransen.

- Det er mer enn en fembarnsmor kan forvente. Jeg er evig takknemlig, og vil sende en takk til alle som har stemt på meg.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Bestandig greit å få hjelp til å kle seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer