Sofia Richie og Jaden Smith:

- Mer enn bare venner?

Sofia Richie og Jaden Smith gjorde tilsynelatende lite for å skjule seg for fotografene.

MER ENN VENNER?: Sofia Richie og Jaden Smith har blitt romantisk koblet til hverandre tidligere. Nå fyrer de opp under spekulasjonene på nye bilder. Foto: NTB scanpix
MER ENN VENNER?: Sofia Richie og Jaden Smith har blitt romantisk koblet til hverandre tidligere. Nå fyrer de opp under spekulasjonene på nye bilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er gått over tre måneder siden nyheten om at Scott Disick (37) og kjæresten Sofia Richie (22) hadde valgt å gå hver til sitt etter nesten tre år sammen kom.

I etterkant har førstnevnte tilbrakt mye tid med eksen Kourtney Kardashian (41), som han har barna Mason (10), Penelope (8) og Reign (5) med, og nå kan det set ut til at også Sofia har gått videre etter bruddet.

Den siste tiden har hun blitt fotografert i lag med flere venner, men det er de siste bildene av 22-åringen som får fansen til å sperre opp øynene. Ifølge ET Online brukte hun nemlig helgen sammen med kjendissønnen Jaden Smith (22) på stranden, noe som har blitt foreviget av fotografer.

På bildene av de to holder de både hender, klemmer og er tilsynelatende svært kjærlige med hverandre både i vannet og på stranden.

Ifølge en kilde nær duoen skal de ha tilbrakt hele dagen og kvelden sammen. En annen kilde sier på sin side følgende om Sofia og Jadens «date» i helgen:

- De elsker å henge med hverandre.

- De smilte til hverandre og var veldig flørtende hele dagen. De virker komfortable rundt hverandre, fortsetter kilden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer