Sofia Richie og Jaden Smith:

- Mer enn bare venner?

Sofia Richie og Jaden Smith gjorde tilsynelatende lite for å skjule seg for fotografene.

MER ENN VENNER?: Sofia Richie og Jaden Smith har blitt romantisk koblet til hverandre tidligere. Nå fyrer de opp under spekulasjonene på nye bilder. Foto: NTB scanpix
MER ENN VENNER?: Sofia Richie og Jaden Smith har blitt romantisk koblet til hverandre tidligere. Nå fyrer de opp under spekulasjonene på nye bilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er gått over tre måneder siden nyheten om at Scott Disick (37) og kjæresten Sofia Richie (22) hadde valgt å gå hver til sitt etter nesten tre år sammen kom.

I etterkant har førstnevnte tilbrakt mye tid med eksen Kourtney Kardashian (41), som han har barna Mason (10), Penelope (8) og Reign (5) med, og nå kan det set ut til at også Sofia har gått videre etter bruddet.

Den siste tiden har hun blitt fotografert i lag med flere venner, men det er de siste bildene av 22-åringen som får fansen til å sperre opp øynene. Ifølge ET Online brukte hun nemlig helgen sammen med kjendissønnen Jaden Smith (22) på stranden, noe som har blitt foreviget av fotografer.

På bildene av de to holder de både hender, klemmer og er tilsynelatende svært kjærlige med hverandre både i vannet og på stranden.

SAMMEN HELE DAGEN: Flere slike bilder ble tatt av Sofia og Jaden i helgen. Duoen skal også ha vært på restaurant sammen. Foto: NTB scanpix
SAMMEN HELE DAGEN: Flere slike bilder ble tatt av Sofia og Jaden i helgen. Duoen skal også ha vært på restaurant sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge en kilde nær duoen skal de ha tilbrakt hele dagen og kvelden sammen. En annen kilde sier på sin side følgende om Sofia og Jadens «date» i helgen:

- De elsker å henge med hverandre.

- De smilte til hverandre og var veldig flørtende hele dagen. De virker komfortable rundt hverandre, fortsetter kilden.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Tenåringsromanse

Verken Sofia eller Jaden har så langt kommentert romanseryktene som har oppstått som følge av de nye bildene, og selv om det altså ikke er kjent hva som er stoda mellom dem nå, har de vært romantisk involvert med hverandre tidligere.

Den gang da de begge var tenåringer, men romansen mellom dem tok slutt for syv år siden.

Jaden, som er sønnen til Will og Jada Smith, er imidlertid ikke den eneste gutten som har fanget Sofias oppmerksomhet de siste ukene.

Så sent som tidligere denne måneden ble hun avbildet i het omfavnelse med en mystisk gutt, som foreløpig er ukjent for den kulørte delen av pressen.

Den gang ble Sofia observert hjemme hos noen venner i Malibu, hvor hun ble fotografert i det som kunne se ut som en aldri så liten kosestund med en mannlig venn - som ikke så ut til å være Scott Disick.

På en rekke bilder så man 22-åringen holde rundt vedkommende, og lente opptil flere ganger hodet inntil kroppen hans. Modellen virket å nyte selskapet i stor grad, da hun for det meste strålte med et stort smil om munnen.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Ultimatum

Bildene ble tatt litt over en måned etter at flere kilder hevdet overfor US Weekly at Sofia og Scott hadde funnet tilbake til hverandre igjen - det er altså ikke tilfellet.

Det var angivelig 22-åringen som endte forholdet til den 15 år eldre realityprofilen i mai, og grunnen bak bruddet skal ha vært at hun ønsket å lære realityprofilen en lekse.

Hvilken lærepenge det var snakk om er derimot usikkert, selv om US Weekly i mai kunne melde at Sofia hadde gitt Scott et ultimatum, som visstnok hadde endt med at han ønsket å fokusere mer på Kourtney og barna.

LES OGSÅ: Skuespillerparet avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer