Khloé Kardashian:

- Mer alvorlig enn jeg trodde

Åpner seg om kreftsjokket.

Skal vi tro den nye traileren til «The Kardashians», vil denne sesongen inneholde absolutt alt man måtte ønske seg. Video: Hulu Vis mer
Publisert

I disse dager rulles den tredje sesongen av realityserien «The Kardashians» ut til lojale fans av den populære familien.

Igjen får man et gjensyn med søstrene Kourtney (44), Kim (42) og Khloé Kardashian (38), Kendall (27) og Kylie Jenner (25), samt hele familiens overhode - Kris Jenner (67).

I den seneste episoden får seerne bli med når Khloé gjør en skremmende oppdagelse.

- Sjelden det forekommer

Det hele startet med at 38-åringen oppdaget noe i ansiktet som hun trodde var en kvise. Kris mente likevel det var grunn til bekymring.

- Khloé har en historie med melanom og kreftskader, så den greia i ansiktet hennes bekymrer meg, sier hun i episoden, ifølge People.

Kylie, som også var til stede, forteller at storesøsteren hadde prøvd å fjerne den lille «bulken», men at den ikke ville vekk. Da det hadde gått syv -åtte måneder og «kvisen» fortsatt var på kinnet hennes, bestemte hun seg for å finne ut hva det var.

- Jeg har tatt en biopsi av denne kulen som jeg bare antok var en kvise, og det viser seg at det ikke er det i det hele tatt. Det er melanom, og med tanke på alderen min så er det veldig sjelden det forekommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer