Joe Jonas og Diplo:

Mente DJ-en ødela bryllupet. Nå svarer han

Diplo svarer på beskyldningene.

<strong>BRYLLUPET BLE AVSLØRT:</strong> Joe Jonas og Sophie Turner hadde tenkt å holde bryllupet i Las Vegas hemmelig, men den gang ei. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPET BLE AVSLØRT: Joe Jonas og Sophie Turner hadde tenkt å holde bryllupet i Las Vegas hemmelig, men den gang ei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke gikk den forholdsvis nygifte stjernen Joe Jonas (29) kraftig ut mot DJ-en Diplo (40). Jonas påsto at sistnevnte ødela bryllupet hans da han giftet seg med «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) i mai, men det skal riktignok sies at utsagnet tilsynelatende hadde en ironisk undertone.

Paret hadde nemlig tenkt å holde bryllupet og giftermålet for seg selv, men den gang ei.

Diplo dokumenterte nemlig hele vielsen med en live-sending på sin Instagram-profil, noe som raskt ble plukket opp av internasjonal presse.

- Ja, han ødela det, sa Jonas i et intervju på «Capital Breakfast» om at Diplo hadde delt øyeblikket med resten av verden.

Nå slenger DJ-en med leppa tilbake mot 29-åringens uttalelser.

Svarer med Instagram-innlegg

- Det eneste som «ødela» bryllupet var din passform, svarer Diplo, og sikter ifølge UsWeekly til artistens grå dress.

Svaret fra den berømte DJ-en, som etter alt å dømme er humoristisk ment, kommer i form av et innlegg på Diplos Instagram-konto.

Blant de mange kommentarene som har strømmet inn under innlegget, finner man også en emoji fra Joe Jonas - et smilefjes som himler med øynene.

Mente DJ-en ødela bryllupet. Nå svarer han

- Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund. Altså, han livestreamet bryllupet med et hundefilter, sa Joe Jonas i radioprogrammet «Capital Breakfast» forrige uke.

Ikke populært hos bruden

Jonas og kona skal bare ha ledd av det hele i ettertid, men i et nytt intervju på fredag fortalte Sophie Turner til US Weekly at hun ikke helt var for spøken.

- Jeg tror at på et tidspunkt så måtte jeg ha sluttet å si forlovede, men ja, jeg ville holdt bryllupet hemmelig. Ekteskap er en privat ting mellom to mennesker, og jeg mener det er sånn det skal være, sa hun, og fortsatte:

- Det handler ikke om kjolen, ikke om maten, men om å bli mann og kone og være dedikerte overfor hverandre for alltid. Men det er vanskelig når noen live-sender det hele.

<strong>DIREKTE:</strong> Diplo sendte som nevnt direkte fra hele bryllupet, selv om paret hadde tenkt å holde giftermålet hemmelig. Foto: Diplo
DIREKTE: Diplo sendte som nevnt direkte fra hele bryllupet, selv om paret hadde tenkt å holde giftermålet hemmelig. Foto: Diplo Vis mer

Selvutnevnt bryllupsfotograf

Sophie Turner påpekte videre at det ville vært bedre om ingen visste om det, men at hun nå synes det er morsomt.

23-åringen kommenterte også Diplo-saken tidligere forrige uke. Da refererte hun til det velkjente uttrykket om at «det som skjer i Vegas, blir i Vegas».

Også da «Game of Thrones»-stjernen nylig gjestet talkshowet til Graham Norton (56), fikk hun spørsmål om bryllupet. Da fortalte hun at Diplo på sett og vis ble en uoffisiell bryllupsfotograf.

- Vel, vi valgte ham ikke som bryllupsfotografen vår. Han bestemte seg bare for å sende seremonien live på Instagram, sa 23-åringen, ifølge Daily Mail.

Kalde føtter

Til tross for at paret nå er gift, skal det planlagte bryllupet i Frankrike denne sommeren fortsatt finne sted.

Oppladningen til det overraskende Las Vegas-bryllupet skal derimot ikke ha gått helt knirkefritt for seg. Dagen før paret gikk til alters, fikk de panikk.

<strong>GIFTER SEG IGJEN:</strong> Etter planen skal Sophie og Joe gifte seg igjen i Frankrike denne sommeren. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG IGJEN: Etter planen skal Sophie og Joe gifte seg igjen i Frankrike denne sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et nylig intervju med avisen The Times, der Turner blant annet snakker ærlig om vansker rundt sin mentale helse, innrømmet 23-åringen at hun og Joe Jonas, som for øvrig er den mellomste av de tre berømte Jonas-brødrene, gikk hver til sitt dagen før sjokkbryllupet fant sted.

- Det var den verste dagen i livet vårt, fortalte Turner, og fortsatte:

- På et tidspunkt fikk vi begge kalde føtter. Men 24 timer senere sa vi begge: «Bare glem det».

LES OGSÅ: Slik setter de fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer