Joe Jonas og Diplo:

Mente DJ-en ødela bryllupet. Nå svarer han

Diplo svarer på beskyldningene.

BRYLLUPET BLE AVSLØRT: Joe Jonas og Sophie Turner hadde tenkt å holde bryllupet i Las Vegas hemmelig, men den gang ei. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPET BLE AVSLØRT: Joe Jonas og Sophie Turner hadde tenkt å holde bryllupet i Las Vegas hemmelig, men den gang ei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke gikk den forholdsvis nygifte stjernen Joe Jonas (29) kraftig ut mot DJ-en Diplo (40). Jonas påsto at sistnevnte ødela bryllupet hans da han giftet seg med «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) i mai, men det skal riktignok sies at utsagnet tilsynelatende hadde en ironisk undertone.

Paret hadde nemlig tenkt å holde bryllupet og giftermålet for seg selv, men den gang ei.

Diplo dokumenterte nemlig hele vielsen med en live-sending på sin Instagram-profil, noe som raskt ble plukket opp av internasjonal presse.

- Ja, han ødela det, sa Jonas i et intervju på «Capital Breakfast» om at Diplo hadde delt øyeblikket med resten av verden.

Nå slenger DJ-en med leppa tilbake mot 29-åringens uttalelser.

Svarer med Instagram-innlegg

- Det eneste som «ødela» bryllupet var din passform, svarer Diplo, og sikter ifølge UsWeekly til artistens grå dress.

Svaret fra den berømte DJ-en, som etter alt å dømme er humoristisk ment, kommer i form av et innlegg på Diplos Instagram-konto.

Blant de mange kommentarene som har strømmet inn under innlegget, finner man også en emoji fra Joe Jonas - et smilefjes som himler med øynene.

Mente DJ-en ødela bryllupet. Nå svarer han

- Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund. Altså, han livestreamet bryllupet med et hundefilter, sa Joe Jonas i radioprogrammet «Capital Breakfast» forrige uke.

Ikke populært hos bruden

Jonas og kona skal bare ha ledd av det hele i ettertid, men i et nytt intervju på fredag fortalte Sophie Turner til US Weekly at hun ikke helt var for spøken.

- Jeg tror at på et tidspunkt så måtte jeg ha sluttet å si forlovede, men ja, jeg ville holdt bryllupet hemmelig. Ekteskap er en privat ting mellom to mennesker, og jeg mener det er sånn det skal være, sa hun, og fortsatte:

- Det handler ikke om kjolen, ikke om maten, men om å bli mann og kone og være dedikerte overfor hverandre for alltid. Men det er vanskelig når noen live-sender det hele.

DIREKTE: Diplo sendte som nevnt direkte fra hele bryllupet, selv om paret hadde tenkt å holde giftermålet hemmelig. Foto: Diplo
DIREKTE: Diplo sendte som nevnt direkte fra hele bryllupet, selv om paret hadde tenkt å holde giftermålet hemmelig. Foto: Diplo Vis mer

Selvutnevnt bryllupsfotograf

Sophie Turner påpekte videre at det ville vært bedre om ingen visste om det, men at hun nå synes det er morsomt.

23-åringen kommenterte også Diplo-saken tidligere forrige uke. Da refererte hun til det velkjente uttrykket om at «det som skjer i Vegas, blir i Vegas».

Også da «Game of Thrones»-stjernen nylig gjestet talkshowet til Graham Norton (56), fikk hun spørsmål om bryllupet. Da fortalte hun at Diplo på sett og vis ble en uoffisiell bryllupsfotograf.

- Vel, vi valgte ham ikke som bryllupsfotografen vår. Han bestemte seg bare for å sende seremonien live på Instagram, sa 23-åringen, ifølge Daily Mail.

Kalde føtter

Til tross for at paret nå er gift, skal det planlagte bryllupet i Frankrike denne sommeren fortsatt finne sted.

Oppladningen til det overraskende Las Vegas-bryllupet skal derimot ikke ha gått helt knirkefritt for seg. Dagen før paret gikk til alters, fikk de panikk.

GIFTER SEG IGJEN: Etter planen skal Sophie og Joe gifte seg igjen i Frankrike denne sommeren. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG IGJEN: Etter planen skal Sophie og Joe gifte seg igjen i Frankrike denne sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et nylig intervju med avisen The Times, der Turner blant annet snakker ærlig om vansker rundt sin mentale helse, innrømmet 23-åringen at hun og Joe Jonas, som for øvrig er den mellomste av de tre berømte Jonas-brødrene, gikk hver til sitt dagen før sjokkbryllupet fant sted.

- Det var den verste dagen i livet vårt, fortalte Turner, og fortsatte:

- På et tidspunkt fikk vi begge kalde føtter. Men 24 timer senere sa vi begge: «Bare glem det».

LES OGSÅ: Slik setter de fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer