RASENDE: Lindsay skal være rasende over at Katie Holmes "stjal" Glamour-forsiden fra henne... Foto: All Over Press
RASENDE: Lindsay skal være rasende over at Katie Holmes "stjal" Glamour-forsiden fra henne... Foto: All Over PressVis mer

Mente coveret skulle vært hennes

Lindsay Lohan er rasende på Katie Holmes...

SEHER.NO: Flere av Hollywoods største stjerner har denne måneden deltatt i en fotoshoot for Glamour magazine der de portretterer ulike kvinnelige idoler.

I den anledning ble skandale-skuespillerinne Lindsay Lohan (22) spurt om å stille som popdronning Madonna (51).

Lindsay skal imidlertid ha trodd at bildet hennes skulle komme på forsiden av bladet, og ble derfor rasende da hun oppdaget at det istedet er Tom Cruise' kone Katie Holmes (30) som pryder forsiden, skriver MSNbc.com.

- Lindsay gjorde dette store Madonna-fotoshootet og var helt sikker på at det skulle komme på coveret. Marilyn Monroe-bildene hun tok for New York Magazine kom på forsiden, derfor trodde hun det samme skulle skje denne gangen. Men så viste det seg at hun ikke kom på forsiden, for der var Katie. Så nå er hun vanvittig sint på henne, sier en venn av skuespillerinnen.

Presseansvarlige for bladet hevder imidlertid at det aldri var snakk om at "Mean Girls"-stjernen skulle pryde forsiden, og sier det må være noe hun har innbilt seg helt på egen hånd.

- Hvis det var Lindsays oppfatning, så var det et uhell. Planen var hele tiden at hun skulle være inne i bladet, sier en talsperson.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vær så snill, legg på deg!