- Mensen gjorde at hun begikk selvmord

Moren til den avdøde «Ungkaren»-stjernen Gia Allemand med oppsiktsvekkende forklaring.

BEGIKK SELVMORD: For en måned siden tok Gia Allemand sitt eget liv. Moren hennes mener nå at store emosjonelle svingninger i forbindelse med menstrausjonen hennes kan ha vært en medvirkende årsak til selvmordet.  Foto: ABC/Splash News/ All Over Press
BEGIKK SELVMORD: For en måned siden tok Gia Allemand sitt eget liv. Moren hennes mener nå at store emosjonelle svingninger i forbindelse med menstrausjonen hennes kan ha vært en medvirkende årsak til selvmordet. Foto: ABC/Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av august begikk den tidligere «Ungkaren»-deltakeren Gia Allemand   selvmord, 29 år gammel.   

Reality-stjernens mor, Donna Micheletti, er svært opprørt etter selvmordet. Hun var med datteren over telefonen da hun bestemte seg for å avslutte livet.

På talkshowet «Dr. Phil» har hun snakket ut om datterens selvmord, som hun omtalte som meningsløst.

- Jeg er veldig sint fordi hun gjorde dette uten grunn. 12 timer senere hadde alt vært bedre. Jeg er rasende, uttalte hun til Dr. Phil McGraw.

I intervjuet kommer Micheletti også med en noe spesiell forklaring på det uventede, tragiske selvmordet, skriver TMZ.

Hun mener nemlig at datterens menstrausjon var medvirkende. Gia skal ha slitt med store humørsvingninger i forbindelse med mensen tidligere.

- På det punktet, med hvordan hun følte seg i menstrausjonssyklusen, kunne hun ikke se klart... Det var som natt og dag. Det kunne komme som lyn fra klar himmel. Helt plutselig ville noe klikke for henne og hun ville si ting som «dette er ikke riktig. Han elsker meg ikke», sier hun åpenhjertig.

Før sin bortgang skal Gia Allemand også ha hatt en voldsom krangel med kjæresten, basketball-stjernen Ryan Anderson.

LES OGSÅ: - Han sa han ikke elsket henne lenger
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer