Katarina og Hallvard Flatland:

- Mens han lå i koma, fikk vi vite at han hadde kreft

«Idol»-programlederen åpner opp om farens alvorlige sykeleie.

FORTELLER OM SYKDOMMEN: En åpenhjertig Katarina Flatland (29) forteller om hvordan hun opplevde farens kreftsykdom. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORTELLER OM SYKDOMMEN: En åpenhjertig Katarina Flatland (29) forteller om hvordan hun opplevde farens kreftsykdom. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profilen Katarina Flatland (29) er for tiden aktuell som programleder i årets sesong av sangkonkurransen «Idol» på TV2. På privaten har hun derimot opplevd en rekke vanskeligheter.

For drøyt fem år siden gikk hennes kjente far Hallvard Flatland (61) gjennom et lengre sykeleie, og han var døden nær. Han ble rammet av det sjeldne HLH-syndromet og lå tre måneder i koma.

- Helt forjævlig

I den nyeste episoden av podkasten «Bra damer» med Guri Solberg, forteller en åpenhjertig Katarina Flatland om hvordan hun opplevde det å nesten miste en forelder til en svært alvorlig sykdom.

- Det at pappa ble syk så brått, gjorde den prosessen ti ganger verre. Det var som at han var i en bilulykke og havnet i koma, og mens han lå i koma, fikk vi vite at han hadde kreft, sier hun.

Flatland forteller også at det var svært vanskelig for å familien å forholde seg til farens sykdom.

- Vi taklet det ikke så veldig bra at han var dårlig. Vi kranglet mye om hvordan vi skulle takle det. Noen ville ha litt fri, mens andre ville være sterkt til stede. Det var en periode som var helt forjævlig, sier 29-åringen i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer