KRITISK: - Jeg har alltid sagt at man ikke har nok av blod til å gå til to hoder. Så det går bare til det nederste, sier Anna Anka om utroavsløringene rundt Jonas Bergström tidligere i år. Foto: Stella Pictures
KRITISK: - Jeg har alltid sagt at man ikke har nok av blod til å gå til to hoder. Så det går bare til det nederste, sier Anna Anka om utroavsløringene rundt Jonas Bergström tidligere i år. Foto: Stella PicturesVis mer

- Menn vil ha avsugninger hver dag

Anna Anka slakter - og forklarer - superstjernenes utroskap...

SEHER.NO: Anna Anka (39) har mang en gang skapt store overskrifter i avisene for sine sterke meninger, spesielt her i Skandinavia. Stor oppsikt vekket hun også da hun uttalte at man burde gi sin mann en avsugning hver morgen, og at hvis man ikke gir mannen det han vil ha - da kommer han til å være utro.

Seher.no møter den blide 39-åringen på Grand Hotel i Stockholm i forbindelse med TV3-serien «Anna Anka søker assistent». Og når Seher.no begir seg inn på utroskapsskandalen rundt Tiger Woods og ikke minst Jonas Bergström er hun klokkeklar.

- Jonas Bergström, han får ingen avsugninger. Ikke en sjans! smiler Anka, som står fast ved sin filosofi om at man alltid skal tilfredstille mannen sin.

- Jeg har alltid vært den kvinnen som har tilfredstilt mine menn, det kommer jeg også alltid til å gjøre. Det er hva jeg tror på og som jeg synes er viktig. Men jeg sier ikke at man skal være en slave og at man skal gå ned på føttene og bare ta hånd om ham, det skal være gjensidig. Jeg skal gi deg og du skal gi meg, sier hun.

Kvinnen bør derimot ha et større press på seg enn sin mannlige partner, mener den svenske Hollywoodfruen.

- Som kvinne skal man gjøre det ekstra lille steget, man skal ta litt ekstra hånd om mannen. Det tror jeg er viktig, fordi man vinner mer på det i lengden enn at man skal være jevngode hele tiden.

- Hva tror du menn tenker om det, Anna?

- De synes det er perfekt. De vil jo ha avsugninger hver dag. Men det er jo mange menn som ikke tilfredstiller sine kvinner av ulike grunner. Men det er der kommunikasjon er så viktig, det er viktig at man snakker om hva begge trenger i forholdet. Man kan ikke være egoistiske heller. Igjen: Det er å finne balansen for hva som fungerer for begge to. Og det var det jeg og Paul gjorde, vi hadde alltid den balansen. Men jeg ga inn litt ekstra.

«Hele Skandinavia» stod på hodet da norske Tora Uppström Berg tidligere i år sto fram og fortalte om sin affære med den svenske prinsessen Madeleines forlovede, Jonas Bergström. Forholdet mellom Bergström og Madeleine tok fort slutt, men Anna Anka mener at det bare finnes én årsak til at Jonas gjorde som han gjorde.

- Jeg har alltid sagt at man ikke har nok av blod til å gå til to hoder. Så det går bare til det nederste... Dessverre har det nok med egoet å gjøre. Om man er en idrettsstjerne eller en artist eller hva det er, så har man fristelser hver dag hele tiden. Folk gjør alt for deg. Er man omringet av det hele tiden, da tror jeg man blir litt skadet.

- På hvilken måte?

- Ikke det at de forelsker seg, men det er heller den makten av å kunne få. Det er «jeg vil ha»-syndromet som blir et problem. Se på Tiger Woods og alle andre, det er jo ikke det at de forelsker seg, men heller at menn vil ha sex og bli tilfredstilt.

Derfor mener den svenske TV-stjernen at det er viktig at man i et forhold til stadighet har sex i en eller annen form.

- Da kjenner man kanskje ikke et like stort behov av å få det fra noen annen. I bunn og grunn er det jo en godkjennelse vi vil ha, vi vil føle oss elsket og etterspurt. Vi vil ikke bli tatt for gitt. Da leter man heller etter dette andre steder, sier Anna Anka til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» sendes på TV3 mandager klokken 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen
 
Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8770]