- Menn titter på meg som om jeg er dessert

Kelly Brook merket blikkene på stranda.

NYTER SOLA: Kelly Brook er i disse dager på den italienske øya Ischia. Superstjernen, som her er avbildet med en venninne, ser ingen grunn til å la bikinien ligge igjen på hotellrommet. Foto: All Over Press
NYTER SOLA: Kelly Brook er i disse dager på den italienske øya Ischia. Superstjernen, som her er avbildet med en venninne, ser ingen grunn til å la bikinien ligge igjen på hotellrommet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uka viste Seher.no fram bildene av den bikinikledte danske supermodellen og fotografen Helena Christensen (42), som nyter late dager på Ischia. Christensen er derimot ikke den eneste superstjernen som ferierer på den italienska øya.

Modell og skuespiller Kelly Brook (31) befinner seg nemlig på samme sted i forbindelse med en opptreden hun skal gjøre på Ischia Global Film Festival. Og i likhet med sin danske modellkollega, så Kelly Brook heller ingen grunn til ikke å finne fram bikinien i håp om å få litt farge på kroppen.

Og skal man tro kommentarene hennes på Twitter, har hun gjort ganske stort inntrykk på forbipasserende italienere.

- Mennene titter på meg som om jeg er en dessert! Finnes det ikke kvinner i Italia? skriver hun.

At mennene sperret øynene opp for den britiske skjønnheten er kanskje ikke så rart. 31-åringen så nemlig svært flott ut i sin kremfargede bikini, der hun slappet av ved bassenget sammen med sine venner og sin agent Justin Deanda.

For bare to måneder siden mistet Kelly Brook babyen hun ventet med rugby-spilleren, Thom Evans. Modellstjernen var fem måneder på vei med sitt første barn da hun spontanaborterte.

At smilet nå er på plass igjen hos Kelly Brook betyr forhåpentligvis at hun er på bedringens vei etter den tøffe tiden hun har vært igjennom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut nakenbilde av kjæresten på Twitter   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer