HATER Å GJØRE HUSARBEID: Scarlett Johansson, som er gift med Ryan Reynolds, hater å gjøre husarbeid  Dermed blir opp til hennes kjære å få ting gjort. Foto: Stella Pictures
HATER Å GJØRE HUSARBEID: Scarlett Johansson, som er gift med Ryan Reynolds, hater å gjøre husarbeid Dermed blir opp til hennes kjære å få ting gjort. Foto: Stella PicturesVis mer

- Menn stryker mer enn kvinner

Scarlett Johansson lar ektemannen ta seg av husarbeidet....

SEHER.NO: Scarlett Johansson (25) - som er gift med «X Men»-stjernen Ryan Reynolds, avslører at hun hater å gjøre husarbeid, og at det dermed blir opp til hennes kjære å få ting gjort.

- Jeg vil ikke si at det å vaske er noe jeg liker å gjøre. Eller å stryke. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg strøk noe! Er det virkelig noen som stryker noe som helst lenger? Menn stryker mer enn kvinner i disse dager tror jeg, sier Johansson ifølge ContactMusic.

Men selv om «Iron Man 2»-stjernen hater å vaske og stryke, så betyr ikke det at hun ikke gjør noe husarbeid. Den vakre skuespilleren er nemlig lidenskapelig opptatt av å lage mat. 

- Jeg elsker å lage mat, og å bake. Det er også fint å lage sin egen mat, fordi da vet jeg hva som blir puttet i matten jeg skal spise, sier hun.

Og når Scarlett står på kjøkkenet, så må Reynolds holde seg unna.

- Jeg liker å lage mat alene. Jeg synes det er veldig beroligende. Jeg setter på musikk, så tar jeg meg kanskje ett glass vin. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke bare en deilig dame