LIKER KJEKKE MANNFOLK: Menn som Christer Falch er kjempesexy, innrømmer Julianna overfor Se & Hør denne uken. Foto: TV3
LIKER KJEKKE MANNFOLK: Menn som Christer Falch er kjempesexy, innrømmer Julianna overfor Se & Hør denne uken. Foto: TV3Vis mer

- Menn som Christer er sexy

Men utseendet har ingen betydning for Robinson-Julianna

SEHER.NO: Robinson-babe Julianna Skartland (27) elsker jobben som stripper og tobarnsmor i Trondheim, men savner likevel å ha en kjæreste.

Og selv om hun daglig omgis av interesserte mannfolk i yrket sitt, har hun klare regler på hvordan hun vil ha det.

- Å møte en kjæreste på jobb er uaktuelt. Jeg skiller knallhardt mellom jobb og fritid. Noe annet ville være prostitusjon. Jeg driver med stripping som en kunstform, fastslår hun overfor Se og Hør.

Robinsondeltakeren innrømmer at det er mye fokus på kropp og utseende på jobben, men krever likevel ikke at hennes kjæreste må være blendende vakker.

- Jeg liker kjekke mannfolk. Menn som Christer Falck (39) og Johnny Nordseth (42) er kjempesexy, men utseendet har faktisk ingen betydning for mitt valg av kjæreste. Det viktigste er evnen til å vise omsorg, humor og kjærlighet, forteller hun.

- Han må ha selvtillit og gi meg litt frihet. Mine to barn må han selvfølgelig også gå godt overens med. Jeg har aldri vært skikkelig forelsket, så håpet er jo at det en dag sier PANG!

Julianna har barna Nora og Hugo, og hun legger ikke skjul på at hun har vært svært åpen rundt hva hun jobber med.

- De er stolte av mammaen sin, forteller hun til Se & Hør.

Har du et tips om TV-kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: De satte norsk rekord i sjikane