UBEHAGELIGE OPPLEVELSER: Jessica Simpson hevder hun ikke kan gå inn i en restaurant uten at menn begynner å kle av henne med øynene, etter eks-kjærestens sex-avsløringer i Playboy. Foto: All Over Press
UBEHAGELIGE OPPLEVELSER: Jessica Simpson hevder hun ikke kan gå inn i en restaurant uten at menn begynner å kle av henne med øynene, etter eks-kjærestens sex-avsløringer i Playboy. Foto: All Over PressVis mer

- Menn kler av meg med øynene

Eks-kjærestens kommentarer gir Jessica Simpson problemer.

SEHER.NO:  Rockestjernen John Mayer (32) skapte store overskrifter da han i et intervju med herrebladet Playboy i februar sammenlignet eks-kjæresten Jessica Simpson (29) med «seksuell napalm».

«Irresistible»-sangeren Jessica har i etterkant av uttalelsen sagt at hun føler seg sveket etter Mayers sex-avsløringer, og i et intervju med TV-programmet «The View» mandag, avslørte hun at hun fortsatt opplever ubehagelige situasjoner i hverdagen på grunn av disse.

- Når jeg går inn i en restaurant, legger jeg merke til at flere menn ser på meg. Det føles som om de kler av meg med øynene. Det er litt flaut, sier hun ifølge People.

Simpson, som for tiden er singel, avslører at hun drømmer om både kjæreste og barn, men legger ikke skjul på at Mayer har brent alle broer når det gjelder muligheten for en gjenforening.

- Han vil aldri få denne napalmen igjen, sa en lattemild Jessica i intervjuet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg forrådt